Wagen International - prodaja auto delova i motornih ulja

Smederevski put 24/C 
11000 Beograd (Zvezdara) 
T: 011/4433‑312
M: 062/648‑395

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-19:00
Utorak Tu
08:00-19:00
Sreda We
08:00-19:00
Četvrtak Th
08:00-19:00
Petak Fr
08:00-19:00
Subota Sa
08:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Wagen International se bavi uvozom, distribucijom i reeksportom auto delova već preko 15 godina, i među vodećima kompanijam je na tržištu. Kompanija je osnovana 1998. godina nakon uspešnog poslovanja prodavnice auto delova „Auto Laki“, koja je postavila standarde. Bavi se pretežno veleprodajom, maloprodajom kao i uvozom auto delova na sve tipove automobila.

U širokoj ponudi se može naći i potrošni materijal i za automobile, ali i za motocikle. Već više od 15 godina dominiramo tržištem, a jedan od razloga je i taj što uvek biramo svoje dobavljače na osnovu kvaliteta, i zato uvek uspevamo da proširimo i unapredimo svaki segment poslovanja. Privlačne cene su nešto čime možemo da se pohvalimo, takođe garantujemo sigurnost i bezbednost u vožnji. Kompanija Wagen International u svojoj ponudi ima auto delove od više renomiranih proizvođača koji poseduju višedecenijsko iskustvo u primeni auto delova, kao i proizvodnji istih, a u uskoj su saradnji sa proizvođačima automobila. Inovativna rešenja, vrhunski kvalitet i tehnologiju proizvodnje uspešno primenjujemo u proizvodnji auto delova za aftermarket.

Širenje našeg brenda je jedan od osnovnih ciljeva kompanije. Uvek želimo da napredujemo i da se proširimo, iako smo dovoljno dugo na tržištu, gde smo stvorili svoj brend. Posedujemo nekoliko ispostava širom Vojvodine i na teritoriji Srbije.

I distributivne centre smo otvorili na još nekoliko mesta, u skladi sa svojim glavnim ciljem. Tržište snabdevamo pomoću kurirskih službi, ali i pomoću svojh vozila.

Primamljive cene uz garanciju kvaliteta su ono po čemu kompaniju svuda prepoznaju. Naši zaposleni rade 6 dana u nedelji, kako bi izišli u susret svakom klijentu. Imamo softversku podršku u vidu Microsofr Dynamics NAV, 2b2 programa, koji prati statističke podatke aktivnosti i raznih trendova. Imamo i svoju online prodavnicu Wagen web shop, pomoću koga su svi auto delovi dostupni 24/7, a na taj način je poslovanje ubrzano i postalo je mnogo efikasnije. Uvek se trudimo da investiramo u usavršavanje kadra i na poboljšanju logistike. Pružamo tehničku podršku serviserima ali i klijentima, posebnim programom od 2010. godine. Aktivnosti koje realizujemo stratešku orijentaciju:

  • tehnički treninzi
  • online servisi sa tehničkim informacijama
  • servisni materijali
  • specijalni kompleti alata
  • prodajne i promo akcije

Ključna reč kompanije je – KVALITET. Trudimo se da svaka usluga bude kvalitetna, ali i da auto delovi koje prodajemo budu kvalitetni i to po visokim standardima.

Adresa je Zrenjaninski put 84/N, Beograd, Palilula. Telefon na koji nas možete kontaktirati je 011/3317-330, a dostupni smo radnim danima od 8 do 19h, a subotom od 8 do 14h.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost