Auto limari Beograd

Filter
Auto centar Anđelković

1. Auto centar Anđelković

Auto Centar ANĐELKOVIĆ je porodična firma sa dugom tradicijom. Nastala je od samostalne zanatske radionice koju je osnovao Čedomir Anđelković 1961. godine.
  • (0)
Suzuki Musa Racing - serviser Suzuki vozila

2. Suzuki Musa Racing - serviser Suzuki vozila

Suzuki servis Musa Racing poseduje iskustvo dugo 25 godina u popravci i održavanju svih tipova Suzuki vozila. Nalazimo se na pristupačnoj lokaciji na Dušanovcu,...
  • (0)

Auto limari Beograd

Stanje limarije umnogome utiče na izgled i vrednost Vašeg automobila. Imate problem sa limarijom, imali ste nezgodu, pojavila se rđa ili želite samo da osvežite karoseriju Vašeg automobila? Pred Vama se nalazi spisak auto limarskih i lakirerskih radnji u Vašem gradu, koji nude kompletne usluge vezane za popravku limarije i sanaciju svih oštećenja karoserije na Vašem vozilu. U ponudi su sve vrste limarskih radova, lakiranje i poliranje automobila, gitovanje, farbanje u komori i popravka limarije havarisanih vozila u celosti. Uz modernu opremu i kvalitetne auto boje i lakove, auto limari i lakireri sa našeg spiska će u najkraćem roku učiniti da Vaš automobil ponovo izgleda kao nov.

Niste pronašli firmu koju ste tražili?

Upis novih objekata na PlanPlus je uvek dobrodošao.