• Wagen International - prodaja auto delova i motornih ulja

  Kružni put voždovački 125 
  11000 Beograd (Voždovac) 
  T: 011/4433‑333
  M: 062/648‑398

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  08:00-19:00
  Utorak Tu
  08:00-19:00
  Sreda We
  08:00-19:00
  Četvrtak Th
  08:00-19:00
  Petak Fr
  08:00-19:00
  Subota Sa
  08:00-14:00
  Nedelja Su
  ne radi

  Wagen International radi već više od 15 godina i bitan je činilac na srpskom tržištu auto delova. Radi distribuciju, uvoz i reeksport auto delova mnogih svetskih poznatih proizvođača. Kompanija je osnovana 1998. godine nakon uspešnog poslovanja prodavnice auto delova „Auto Laki“, koja je temelj današnje firme. Osnovne delatnosti kompanije su uvoz, maloprodaja i veleprodaja auto delova za automobile.

  Delovi iz bogate ponude ne služe samo za automobile nego i za motocikle. Tradicija uspešnog poslovanja zasnovana je na izboru proizvođača po kvalitetu, što podiže poslovanje na mnogo viši nivo. Firma Wagen International pruža sigurnost i trajnost u vožnji uz veoma primamljive cene. U ponudi se nalaze auto delovi iz više inostranih kompanija, koje imaju višedecenijsko iskustvo, a saradnja je uspostavljena i sa velikim proizvođačima automobila. Tehnologija proizvodnje i vrhunski kvalitet primenjuje se u proizvodnji auto delova.

  Wagen International je na tržištu dugo, ali je jedan od glavnih ciljeva da proširenje mreže poslovanja na još nekoliko gradova u Srbiji. Poseduje nekoliko ispostava širom Vojvodine.

  Isto tako, postoje i distributivni centri na teritoriji zemlje, odakle se vrši distribucija sopstvenim vozilima ili kurirskim službama.

  Cene prouzvodasu primaljive, garantuje se kvalitet auto delova, a sve to izdvaja kompaniju Wagen International od konkurencije na tržištu. Poseduje softversku podršku u vidu Microsoft Dynamics NAV, b2b programa koji daje statističke podatke o svim aktivnostima i trendovima koji su u toku. Web shop je dostupan 24/7, a tako je ubrzano i pojednostavljenoi naručivanje svih auto delova i rezervne opreme. Ulaže se takođe, u stručni kadat, a poboljšava se i logistika. 2010. je napravljen program tehničke podrške klijentima, ali i serviserima. Aktinvosti koje se realizuju:

  • tehnički treninzi
  • tehnički info i online servis
  • promotivni i servisni materijal
  • specijalne ponude alata
  • prodajne i promotivne ponude

  Ono čemu Wagen International teži je – kvalitet, tako da u ponudi postoje samo najkvalitetniji auto delovi.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost