Wagen International - prodaja auto delova i motornih ulja

Karpatska 2 
11000 Beograd (Palilula) 
T: 011/2790‑201

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-19:00
Utorak Tu
08:00-19:00
Sreda We
08:00-19:00
Četvrtak Th
08:00-19:00
Petak Fr
08:00-19:00
Subota Sa
08:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Wagen International je kompanija koja posluje preko 15 godina. Bavi se uvozom, distribucijom i reeksportom auto delova poznatih svetskih proizvođača za mnoge tipove automobila. Za sebe možemo slobodno da kažemo da smo vodeći uvoznik auto delova u Srbiji. Kompanija je osnovana 1998. na temeljima uspešnog poslovanja prodavnice auto delova „Auto Laki“. Glavna delatnost firme je maloprodaja, veleprodaja i uvoz auto delova za sve vrste automobila.

U našoj ponudi se može naći potrošni materijal za automobile, ali i za motocikle. Zbog svog trajanja od preko 15 godina, ustanovili ssmo svoj sistem gde proizvođače biramo isključivo samo po kvalitetu. Iz tog razloga se iz dana u dan širi i unapređuje svaki segment poslovanja. Kompanija se trudi da svojim klijentima obezbedi sigurnost i trajnost u vožnji. Ponuda kompanije Wagen International je obogaćena auto delovima koji potiču iz 50 najkvalitetnijih dobavljača iz inostranstva, koji imaju veliko iskustvo u proizvodnji i prodaji, a ujedno smo u bliskoj saradnji i sa vodećim proizvođaćima motornih vozila.

Proširivanje poslovanja je glavni zadatak kompanije. Napredak i rast su uvek na umu, iako smo na tržištu dovoljno dugo da budemo među najvažnijima, ali i dalje želimo da se proširimo. Nove ispostave su formirane i na teritoriji Vojvodine, ali i širom Srbije.

Distributivni centri su, takođe, pored ispostava, otvoreni na više novih mesta na teritoriji Srbije. Kompanija je u mogućnosti da snabdeva tržište i putem svojih vozila, ali i putem kurirskih službi.

Izlazak u susret svojim klijentima, primamljive cene uz garanciju kvaliteta su nešto po čemu možete da nas prepoznate na tržištu. Radimo 6 dana u nedelji, a naši zaposleni se konstantno trude da zadovolje svaku potrebu klijenata, ma koji da je auto deo u pitanju. Koristimo Microsoft Dynamics NAV, b2b program, koji nam je omogućio statističku pratnju trendova i aktivnosti. Postoji i Wagen web shop, koji je dostupan online 24/7, pomoću kojeg je omogućeno klijentima da naruče auto delove koji im nedostaju. Na taj način je čitav proces naručivanja ubrzan i postao je mnogo efikasniji. Od godišnje zarade uvek ulažemo u usavršavanje kadra, poboljšanje logistike, ali se i trudimo da povećamo saradnju sa dobavljačima. 2010. godine smo uveli program za tehničku podršku klijentima, ali i serviserima. Aktivnosti kojima se unapređuje tehnička osposobljenost:

  • tehnički treninzi koji su u bliskoj saradnji sa proizvođačima
  • tehnički i online servis info i video za ugradnju
  • servisni i promotivni materijali
  • kompleti specijalnih alata
  • promotivne i prodajne akcije

Vodimo se motivima koji podstiču kvalitet, i uvek se orijentišemo na kvalitetne usluge i auto delove.

Nalazimo se u Beogradu na Paliluli, a adresa je Karpatska 2. Broj telefona je 011/2790-201, a dostupni smo radnim danima od 8 do 19h, a subotom od 8 do 14h.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost