Advokatska kancelarija Radojević Beograd

  • (2 recenzije)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Opis

Advokatska kancelarija Radojević Beograd pruža sve vrste advokatskih usluga putem pružanja pravne pomoći klijentima u različitim pravnim oblastima.

Korespondenciju sa klijentima vršimo na zvaničnim jezicima u Republici Srbiji, kao i na engleskom jeziku. Advokatska kancelarija Radojević i saradnici se sastoji od mladih stručnjaka u oblasti pravnih nauka, kojima je pravna nauka životni poziv, koji svakom klijentu i svakom poslu pristupaju sa velikim entuzijazmom, energijom, posvećenošću, razumevanjem, lojalnošću, poštujući kodeks profesionalne etike advokata i pozitivno pravo Republike Srbije. 

Prikaži još
Kategorije

Adresa

U blizini
Parking
  • Ulično parkiranje:
    Zona 1 (crvena)
    Zona 2 (žuta) (15 m)
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Alex2020
Alex2020

Sa Robertom saradjujem on line jer zivim u Australiji Robert je strucan,posten i pouzdan.Kao advokat neko ko uliva poverenje. Mogu da ga preporucim jer takih je malo u Srbiji.

  • 16-07-2023
Kamenica Kosovo
Kamenica Kosovo

Najbolja advokatska kancelarija sa vrhunskim strucnjacima iz svih pravnih oblasti. Bio sam njihov klijent i dobio spor. Ljubazni i uvek spremni za pravni savet i pomoc. Sve preporuke!

  • 17-08-2022
Napiši recenziju

Ocena:

Galerija
Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!