Razvod i starateljstvo Beograd

Advokatska kancelarija Čamagić M. Kristina

1. Advokatska kancelarija Čamagić M. Kristina

Advokatska kancelarija Čamagić M. Kristina pruža klijentima sve vrste pravnih usluga i pravne pomoći iz svih oblasti prava.
  • (0)
Advokatska kancelarija Gotovac

2. Advokatska kancelarija Gotovac

Advokatska kancelarija Gotovac nalazi se u novobeogradskom Bloku 29, u blizini Beogradske arene. Pruža usluge iz svih oblasti prava - zastupanje fizičkih...
  • (0)
Advokatska kancelarija Radojević Beograd

3. Advokatska kancelarija Radojević Beograd

Advokatska kancelarija Radojević Beograd pruža sve vrste advokatskih usluga putem pružanja pravne pomoći klijentima u različitim pravnim oblastima.
  • (2)

Razvod i starateljstvo Beograd

Dovoljno tešku situaciju razvoda braka i rastavljanja porodice, neminovno prati niz zakonsko-pravnih i administrativnih koraka koje treba obaviti. Kako bi se dodatni stres umanjio, dobro je što pre stupiti u kontakt sa pravnikom ili advokatom specijalizovanim za date poslove i upoznati se sa svim detaljima koji slede tokom relativno dugotrajnog procesa razvoda. Pored toga što će informisanost smanjiti neizvesnost u pogledu onoga što čeka osobu koja se razvodi, reč i savet iskusnih advokata koji su stručnjaci u datoj pravnoj oblasti, važna su doza podrške i pripreme. Od tehničkih uputa na relevantne institucije, razmatranja specifičnosti porodične situacije, do zvaničnog zastupanja na sudu, advokati su tu da pruže sve neophodne usluge kako bi se proces rastave supružnika završio mirno. Pogledajte spisak advokatskih kancelarija specijalizovanih za poslove razvoda, roditeljskog prava i starateljstva, te izaberite kome ćete ukazati svoje poverenje. 

Niste pronašli firmu koju ste tražili?

Upis novih objekata na PlanPlus je uvek dobrodošao.