Kupoprodaja nekretnina Beograd

Advokatska kancelarija Knežević

1. Advokatska kancelarija Knežević

Advokatska kancelarija Knežević je advokatska kancelarija sa iskustvom, koja teži dugoročnoj saradnji sa svojim klijentima, zasnovanoj na principima poverenja,...
  • (0)
Advokatska kancelarija Radojević Beograd

2. Advokatska kancelarija Radojević Beograd

Advokatska kancelarija Radojević Beograd pruža sve vrste advokatskih usluga putem pružanja pravne pomoći klijentima u različitim pravnim oblastima.
  • (2)

Kupoprodaja nekretnina Beograd

Ukoliko ste u procesu kupovine ili prodaje nepokretnosti, onda Vam je najverovatnije potreban advokat u mnogim koracima tokom postupka prodaje ili kupovine. Pred Vama se nalazi spisak advokatskih kancelarija koje pružaju usluge i savete iz oblasti kupoprodaje nekretnina. Kupoprodaja nepokretnosti je složen pravni proces i često odluku u ovom procesu nije lako doneti, pa vam od pomoći mogu biti saveti advokata za nekretnine. Pre svega, izdvajamo ugovor o kupoprodaji nepokretnosti koji mora biti u pisanoj formi i sačinjava ga ovlaščeni advokat. Pored kupoprodajnog ugovora, pravni proces zahteva i niz durgih pravnih postupaka kao što su pribavljanje dokumentacije, pribavljanje izvoda iz listova nepokretnosti, sačinjavanje ugovora o izgradnji nepokretnosti, pribavljanje lokacijskih, građevinskih i upotrebnih dozvola, upisivanje u katastar nepokretnosti, zatim angažovanje stručnih lica za vršenje nadzora u toku izgradnje, zastupanje svih prava vezanih za realicaju ugovora o izgradnji nepokretnosti, legalizacija bespravno izgrađenih objekata i mnogih drugih dokumenata koji će Vam zatrebati u toku kupovine, izgradnje ili prodaje nekretnina.

Niste pronašli firmu koju ste tražili?

Upis novih objekata na PlanPlus je uvek dobrodošao.