Wagen International - prodaja auto delova i motornih ulja

3 2
2 recenzije
1
5
Nikad više...
5
5
Da li planirate da otvorite poslovnicu u Subotici? Verujem da bi ste bili konkurentni u moru ponuđača vaše branše.
Temerinska 66 
21101 Novi Sad 
T: 021/6333‑155

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-19:00
Utorak Tu
08:00-19:00
Sreda We
08:00-19:00
Četvrtak Th
08:00-19:00
Petak Fr
08:00-19:00
Subota Sa
08:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Kompanije zauzima veoma značajnu ulogu na tržištu sada već preko 15 godina. Pretežno se bavimo distribucijom, uvozom i reeksportom auto delova za većinu automobila. Firma je osnovana 1998. godine, a njeni počeci su u prodavnici auto delova „Auto Laki“. Glavno poslovanje kompanije je uvoz, veleprodaja i maloprodaja auto delova.

U izuzetno bogatoj ponudi imamo potrošni materijal i za motocikle. Pošto uspešno nastavljamo svoju tradiciju kvalitetnog dobavljača auto delova, treba napomenuti da je naša tajna u biranju isključivo kvalitetnih dobavljača iz inostranstva, i zbog toga smo i uspešni dug niz godina. Naša ponuda obiluje auto delovima stranih proizvođača koji imaju višedecenijsko iskustvo u proizvodnji istih, ali koji i dobro sarađuju i sa stranim proizvođačima automobila. Tehnologiju kvaliteta i vrhunski kvalitet spajamo u inovativna rešenja prilikom prodaje auto delova.

Cilj nam je da se proširimo što je bolje moguće. Posedujemo nekoliko ispostava na teritoriji Vojvodine, posebno u Novom Sadu, gde imamo svoju ispostavu i distributivni centar, odakle vršimo snabdevanje za Vojvodinu.

Pružamo kvalitetne usluge sa atraktivnim i pristupačnim cenama, pa nas zbog toga klijenti veoma lako prepoznaju i raspoznaju od konkurencije. Naši radnici rade 6 dana u nedelji, i tokom svih tih dana brinu o zadovoljstvu klijenata, odnosno, brinu o tome da auto delovi koji su se naručili stignu brzo i jednostavnu na željenu adresu. Microsoft Dynamics NAV, 2b2 program nam obezbeđuje statističko merenje aktivnosti kao i trendova. Imamo i online Wagen web shop, koji je omogućio dostupnost auto delova 24/7. Deo anualnih prihoda uvek je okrenut ka unapređivanju stručnog kadra, kao i logistike. Aktuelan je od 2010. program koji pruža tehničku podršku serviserima i klijentima. Nivo tehničke osposobljenosti poboljšavamo na osnovu:

  • tehničkih treninga koji su u saradnji sa proizvođačima
  • online servisa i info-brošure
  • promotivnih i servisnih materijala
  • kompleta specijalnih alata
  • promo i prodajne akcije

Uvek mislimo o kvalitetu i on nam je najznačajniji i najbitniji faktor u čitavom poslovanju.

U Novom Sadu se nalazimo na Temerinskom putu broj 66. Telefon je 021/6333-155. Radnim danima smo dostupni od 8 do 19h, a subotom od 8 do 14h.

Recenzije (2)

Slavko Engi
Slavko Engi 19-01-2017
Da li planirate da otvorite poslovnicu u Subotici? Verujem da bi ste bili konkurentni u moru ponuđača vaše branše.

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost