Wagen International - prodaja auto delova i motornih ulja

Ljiljane Krstić 1/B 
11080 Beograd (Zemun) 
T: 011/228‑0874
M: 062/648‑412

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-19:00
Utorak Tu
08:00-19:00
Sreda We
08:00-19:00
Četvrtak Th
08:00-19:00
Petak Fr
08:00-19:00
Subota Sa
08:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Wagen International veoma uspešno posluje na tržištu već više od 15 godina. Dominira reeksportom, uvozom i distribucijom auto delova za sve vrste automobila. Sarađujemo sa nekoliko poznatih svetskih proizvođača auto delova iz inostranstva. Firma je osnovana davne 1998. godine na temelju kvalitetnog i uspešnog poslovanja prodavnice auto delova „Auto Laki“. Glavne delatnosti kompanije su maloprodaja, veleprodaja i uvoz auto delova.

Potrošni materijal koji se nalazi u ponudi nije samo za automobile, nego i za motocikle. Unapređujemo i proširujemo poslovanje na taj način što već 15 godina biramo proizvođaće isključivo po kvalitetu. Tako podižemo svoje poslovanje na viši nivo. Kompanija želi svojim klijentima da pruži bezbednost i sigurnost u vožnji i to po veoma privlačnim cenama. U bogatoj ponudi kompanije, možete naći auto delove iz inostranstva, koje poseduju višedecenijsko iskustvo u proizvodnji, a usko sarađujemo i sa vodećim svetskim proizvođaćima automobila. Svoja inovativna rešenja uspešno primenjujemo zbog vrhunskog kvaliteta i posebne tehnologije proizvodnje auto delova.

Uvek nam je na umu da se sve više širimo. Iako smo dugo na tržištu i predstavljamo bitan činilac, nemamo nameru da se zaustavimo. Nekoliko ispostava smo otvorili po Vojvodini, ali i u Srbiji.

Takođe, otvaramo i distributivne centre na više lokacija, a snabdevanje vršimo svojim vozilima ili kurirskim službama.

Izlazimo u susret svojim klijentima pomoću atraktivnih cena, a ujedno i garancijom kvaliteta. Kako bi klijenti bili zadovoljni kupljenim auto delovima, tim radnika firme radi 6 dana u nedelji i sve vreme brine o zadovoljstvu i satifkaciji ljudi koji kupuju kod nas. Posedujemo softversku podršku u vidu Microsoft Dynamics NAV, b2b programa, koji prati statiskički trendove i sve aktivnosti. Online prodavnica je isto nešto s čime možemo da se pohvalimo. Wagen web shop je dostupan 24/7, što je veoma ubrzalo proces naručivanja auto delova. Trudimo se da svake godine investiramo i u sebe, odnosno da usavršimo svoj stručni kadar, ali radimo i na poboljšanju svoje logistike. 2010. smo napravili program tehničke podrške serviserima i klijentima. Aktivnosti strateške orijentacije:

  • tehnički treninzi u dogovoru sa proizvođačima
  • info brošure, online servis, tehnički info
  • servisni materijali
  • kompleti specijalnih alata
  • promotivne akcije

Imperativ kompanije je kvalitet. Trudimo se da pružimo kvalitetne usluge i da naši auto delovi budu poznati po istom tom kvalitetu.

Nalazimo se u Zemunu, na adresi Tošin bunar 174, kontakt telefon im je 011/228-0874. Dostupni smo radnim danima od 8 do 19h, a subotom od 8 do 14h.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost