Wagen International - prodaja auto delova i motornih ulja

Novosadski put 21 
21203 Novi Sad 
T: 021/823‑710, 822‑885

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-19:00
Utorak Tu
08:00-19:00
Sreda We
08:00-19:00
Četvrtak Th
08:00-19:00
Petak Fr
08:00-19:00
Subota Sa
08:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Wagen International posluje na domaćem tržištu preko 15 godina i među vodećim smo preduzećima koja se bave distribucijom, reeksportom i uvozom auto delova mnogih svetskih proizvođača. Kompanija je osnovana 1998. godina nakon uspešnog poslovanja prodavnice auto delova „Auto Laki“. Glavni vidovi poslovanja naše firme su maloprodaja, veleprodaja i uvoz auto delova.

U bogatoj ponudi naša kompanija može da ponudi i potrošni materijal i za druga motorna vozila, pa i za motocikle. Svoje dobavljače biramo isključivo prema kvalitetu i zato smo na visokom mestu poslovanja već preko 15 godina. Firma Wagen International želi da Vam obezbedi sigurnu i bezbednu vožnju po veoma pristupačnim cenama. Kod nas možete da nađete auto delove koji su poreklom iz inostranstva, a imamo i višedecenijsko iskustvo u proizvodnji auto delova i dobru saradnju i sa proizvođačima automobila.

Jedan od glavnih zadataka kompanije je i da proširi svoje poslovanje više iz godine u godinu. Tako se na prostoru Vojvodine, direktno Novog Sada nalaze ispostave i distributivni centri, odakle se snabdevaju klijenti u Vojvodini, i putem vozila kompanije, ali i kurirskim službama.

Garancija kvaliteta i izlaženje klijentima u susret su samo neke karakteristike po kojima se prepoznaje naša kompanija. Naši radnici rade 6 dana u nedelji kako bi pružali satisfakciju svojim klijentima i kako bi uvek i odmah obezbedili baš onaj auto deo koji je neophodan. Omogućena je i softverska podrška Microsoft Dynamics NAV, b2b programa koji statistički prati trendove i sve ono što se dešava na relacijama klijent – kompanija. Imamo i svoj web shop, koji je dostupan 24/7, a koji je znatno ubrzao naručivanje i dostavu auto delova na željenu adresu. Deo godišnjeg prihova uvek orijentišemo na usavršavanje svog stručnog kadra, kako bi uspešno ispratili svaki novi trend. 2010. smo aktivirali program tehničke podrške serviserima, ali i klijentima. Radimo i na aktivnostima koje podižu nivo tehničke osposobljenosti:

  • tehnički treninzi
  • online servisi i info-brošure
  • servisni i promotivni materijal
  • specijalni kompleti alata
  • promotivne i prodajne akcije

Vodimo se kvalitetom kao vrhunskom vrlinom, odnosno cilj nam je da raspolažemo sa najkvalitetnijim auto delovima.

U Novom Sadu se nalazimo na Novosadskom putu 21, kontakt telefon nam je 021/823-710 i 021/822-885. Dostupni smo radnim danima od 8 do 19h, a subotom od 8 do 14h.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost