Wagen International - prodaja auto delova i motornih ulja

Omladinskih brigada 102 /ulaz 1 
11073 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/228‑4363

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-18:30
Utorak Tu
08:00-18:30
Sreda We
08:00-18:30
Četvrtak Th
08:00-18:30
Petak Fr
08:00-18:30
Subota Sa
08:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Wagen International je kompanija koja je na tržištu već više od 15 godina. Dominira tržištem uvoza, distribucije kao i reeksporta auto delova svetskih proizvođača iz inostranstva za sve vrste vozila. Osnovani davne 1998. godine na temeljima uspeha prodavnice auto delova „Auto Laki“. Posebna orijentacija je na veleprodaju i maloprodaju auto delova, ali i za uvoz auto delova za sve vrste automobila.

Ponuda je bogata raznim potrošnim materijalom za sve tipove motornih vozila. Svoje dobavljače bira isklljučivo prema kvalitetu, u cilju unapređenja i proširenja svih segmenata poslovanja. Atraktivne cene kompanije Vam donose sigurnost i trajnost u vožnji. U ponudi se nalaze delovi 50 najjačih dobavljača, koji poseduju višedecenijski iskustvo u proizvodnji, a ujedno sarađuje sa svetskim proizvođačima automobila. U proizvodnji auto delova za aftermarket primenjuju se nova rešenja i nove tehnologije proizvodnje.

Jedan od prvobitnih ciljeva kompanije je ekspanzija. Tako se u nekoliko prethodnih godina otvorilo nekoliko ispostava širom Vojvodine i Srbije. Uz nekoliko ispostava, otvoreno je i dosta distributivnih centara.

Garancija kvaliteta, atraktivne cene i udovoljavanje klijentima je na prvom mestu firme Wagen International. Ceo tim zaposlenih brine o tome 6 dana u nedelji. Uvek ažurni, a pomoću softverske podrške – Microsoft Dinamics NAV, b2b programa, prate se i statistički podaci, ali i nivo i razvoj sadašnjih trendova. Wagen web shop je dostupan 24/7, na taj način je omogućeno da sve funkcioniše brže i jednostavnije. Radi se na poboljšaju kvaliteta usluga, širenju asortimana, a ujedno se unapređuje logistika. Poseduje i program tehničke podrške i korisnicima, ali i serviserima. Nivo tehničke osposobljenosti podiže se pomoću:

  • raznih tehničkih treninga koji su u saradnji sa proizvođačima
  • videa za ugradnju, online servisa i tehničkih informacija
  • servisnih i promo materijala
  • specijalnih kompleta alata
  • promotivnih i prodajnih akcija

Kvalitet diktira sve što se tiče auto delova koji se mogu naći u ponudi firme Wagen International, kao i želja da se iziđe u susret kupcima za svaki auto deo koji im u tom trenutku fali ili nedostaje ili jednostavno žele da zamene.

Adresa na Novom Beogradu je Omladinskih brigada 102, a radno vreme je radnim danima im je od 8 do 18h, a subotom od 8 do 14h.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost