Srednja zanatska škola

Vukasovićeva 21/A 
11000 Beograd (Rakovica) 
T: 011/3594‑104

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-16:00
Utorak Tu
08:00-16:00
Sreda We
08:00-16:00
Četvrtak Th
08:00-16:00
Petak Fr
08:00-16:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Srednja zanatska škola u Beogradu smeštena je u Rakovici i bavi se profesionalnom rehabilitacijom učenika sa smetnjama u razvoju i učenju. Škola nudi obuku za sledeća zanimanja: pekar, frizer, cvećar, bravar, autolimar i pomoćnik autolakirera, pomoćnik knjigovesca, paker, pripremač namirnica i servir.

Nastava u školi organizovana je u jednoj smeni, u trajanju od 8-17h, a naročita pažnja posvećena je praktičnoj nastavi, koja se odvija tri dana u toku radne nedelje u školskim radionicama i kod privatnih poslodavaca sa kojima škola ima sklopljene ugovore. Ovakav vid saradnje sa preduzećima igra značajnu ulogu prilikom zapošljavanja naših učenika, jer zaposlenima pruža mogućnost da ih bolje upoznaju i sagledaju njihove potencijale.

Učenici Srednje zanatske škole susreću se sa mnogim izazovima, od intelektualne ometenosti, neuroloških oštećenja, pa do smetnji iz spektra autizma. Zahvaljujući velikom iskustvu koje posedujemo, često upisujemo i učenike koji nisu uspeli da se uklope u druge škole. Za učenike koji nemaju ličnog pratioca, a nisu u mogućnosti da se brinu sami o sebi, organizovano je dežurstvo nastavnika za vreme odmora. Takođe, škola poseduje i sopstvenu kuhinju, a učenicima se služe dva besplatna obroka u toku dana, užina i ručak. Pored nastavnika, u školi su zaposleni stručni saradnici, tri medicinske sestre, a vežbe sa učenicima rade fizioterapeuti volonteri.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost