PlanPlus baza bogatija za 120 000 adresa!

  • Nikola Igračev
  • 1 min
  • 24. oktobar 2018.
  • Vesti

Od početka jeseni PlanPlus baza podataka bogatija je za preko 120 000 adresa, odnosno kućnih brojeva evidentiranih na terenu tokom minulog leta.

U složenom projektu ažuriranja adresnog registra završena je prva faza koja je obuhvatila 18 gradova Srbije. U pitanju su Vranje, Pirot, Leskovac, Zaječar, Prokuplje, Valjevo, Jagodina, Kragujevac, Kraljevo, Užice, Šabac, Sombor, Sremska Mitrovica, Ruma, Kikinda, Zrenjanin, Pančevo i Vršac.

Uz pomoć mnogobrojnih saradnika širom zemlje, izvršeno je najpre upoređivanje postojećih podataka u bazi sa aktuelnim stanjem na terenu, zatim utvrđivanje i evidentiranje promena nastalih u periodu od poslednjeg ažuriranja adresne baze, a potom i ažuriranje podataka, te unos novih.

Gradovi čije su adrese ažurirane i dopunjene novim ili izmenjenim podacima su Kragujevac, Kraljevo, Užice, Šabac, Kikinda, Zrenjanin, Pančevo i Vršac, dok se odnedavno na PlanPlus-u po prvi put mogu pronaći i tačne adrese u Vranju, Pirotu, Leskovcu, Zaječaru, Prokuplju, Valjevu i Jagodini, odnosno Somboru, Rumi i Sremskoj Mitrovici (sa Mačvanskom Mitrovicom).

Proširena baza kućnih brojeva koristiće, pre svega, komunalnim i servisnim službama, taksi udruženjima i drugim privrednim subjektima, ali svakako može biti od značaja i pojedinačnim korisnicima u potrazi za tačnom adresom.

Tagovi

Kategorije: