Garaža Pionirski park, novi sjaj nakon rekonstrukcije!

Nakon jednomesečne pauze zbog renoviranja vozači od juče mogu ponovo parkirati svoja vozila u beogradskoj garaži Pionirski park.

Tokom potpune rekonstrukcije koja je trajala nešto više od mesec dana, garaža je modernizovana po poslednjim svetskim standardima i korisnicima je sada na raspolaganju sa čak 461 parking mestom, od kojih je 21 rezervisano za osobe sa invaliditetom, a 2 za vozila na električni pogon, sa adekvatnim EV punjačima.

Osim povećanog broja parking mesta, garaža je dobila i lift, te je uz garaže u Masarikovoj, na Obilićevom i Zelenom vencu, postala četvrta javna garaža dostupna za osobe sa posebnim potrebama. Uz to, u garaži je prvi put adaptiran i toalet za osobe sa invaliditetom, a renovirani su i postojeći toaleti.

Takođe, sistem za ventilaciju je potpuno rekonstruisan, osvetljenje je pojačano, a unapređen je i sistem video-nadzora zarad veće bezbednosti parkiranih vozila.

Prvi put od izgradnje garaže pre 14 godina, urađena je i kompletna rekonstrukcija kanalizacione i vodovodne mreže. Podovi su sanirani i presvučeni posebnim materijalima protiv klizanja, uz adekvatnu horizontalnu i vertikalnu signalizaciju.

Garaža Pionirski park, po rečima nadležnih, sada predstavlja savremenu i modernu garažu koja će predstavljati standard za rekonstrukciju i ostalih beogradskih garaža u budućnosti.

Podsetimo, radno vreme garaže Pionirski park je 00-24 časa, tokom cele godine. Cena parkiranja iznosi 100 dinara po započetom satu, ali nudi mogućnost i jednokratnog dnevnog parkiranja po ceni od 1500 dinara, odnosno 16000 dinara na mesečnom nivou. Kao i sva parkirališta i garažae kojima upravlja JKP „Parking servis“, i Pionirski park podržava Parking pass sistem naplate.

multi-storey-car-park-2705368_1920
Tagovi