Bez vozova ka severu u narednih godinu dana!

Objavljeno 31. januara 2019.

Zbog infrastrukturnih radova na izgradnji brze pruge od Beograda do Subotice, od 1. februara 2019. godine doći će do dugoročne izmene saobraćaja vozova na otvorenoj deonici pruge između Stare Pazove i Novog Sada. Paralelno sa tim, radiće se i na izgradnji vijadukta i tunela kod Čortanovaca, zbog čega će pomenuta deonica međunarodne pruge, po rečima nadležnih, biti potpuno zatvorena za saobraćaj u narednih godinu dana!

Međunarodni voz koji po redu vožnje iz stanice Beograd Centar za Budimpeštu polazi u 11:13 časova, polaziće iz Novog Sada u 10:57 časova i saobraćaće do Kelebije, sa presedanjem u 14:46 časova za Budimpeštu. Istovremeno, voz koji iz Budimpešte za Beograd polazi u 7:57 časova, polaziće u 11:57 časova do Kelebije, sa presedanjem u 15:41 časova za Novi Sad.

Međunarodni voz koji iz stanice Beograd Centar za Budimpeštu polazi u 21:15 časova, kao i voz koji iz Budimpešte za Beograd Centar polazi u 22:15 časova, neće saobraćati do završetka radova! 

Takođe, ni međunarodni voz koji iz stanice Beograd Centar polazi za Beč u 7:13 časova, kao i voz koji iz Beča za Beograd Centar polazi u 8:42 časova, neće saobraćati do završetka radova!