Chartwell International School

Teodora Drajzera 38 
11040 Beograd (Savski Venac) 
T: 011/3675‑299

Welcome to Chartwell Pre-School!

As a part of the ‘Chartwell International School’ in Belgrade, Serbia, we are proud to say that we provide a safe and caring environment where your child will grow, learn and play. We support cultural diversity and are privileged to have children from many nationalities around the world as part of our Chartwell Pre-School family.

Through our fun programs and learning activities the children will be encouraged to explore the world around them. Learning activities are closely linked to topics and themes which help children meet the required learning goals.

For more information about accreditation please visit our website: www.chartwell.edu.rs

Dobrodošli u Međunarodnu predškolsku ustanovu Čartvel!

Kao deo Internacionalne škole Čartvel, obezbedili smo bezbedno okruženje u kome će Vaše dete, uz našu brigu rasti, učiti i igrati se. U okrilju naše predškolske porodice negujemo kulturnu raznolikost i velika nam je čast da se staramo o deci mnogih nacionalnosti iz različitih krajeva sveta.

Naši raznovrsni programi i edukativne aktivnosti posebno su prilagođeni uzrastu i interesovanjima dece i podstiču ih da postanu radoznali istraživači.

Planirane aktivnosti su u skladu sa nastavnim programom i aktuelnim temama, sa akcentom na individualnom pristupu kako bi deca ostvarila svoj pun potencijal u predviđenom obrazovnom okviru.

Za više informacija o akreditaciji, posetite naš veb sajt www.chartwell.edu.rs

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost