Chartwell International School

Užička 48/A 
11000 Beograd (Savski Venac) 
T: 011/2661‑860, 2661‑859

Welcome to Chartwell Secondary School!

Chartwell Secondary is more than an academic institution. The aim of the school is to provide a caring environment tailored to the academic and personal needs of each child and to provide a strong academic education which will encourage students to excel within their own capabilities, whilst at the same time promoting active participation in the arts, sports and the community.

Chartwell Secondary School is located in the beautiful, quiet, residential area of Belgrade with spacious bright classrooms and a science lab equipped according to Cambridge standards.

For all details please follow the link: chartwell.edu.rs

Dobrodošli u srednju Internacionalnu školu Chartwell!

Chartwell je mnogo više od obrazovne ustanove. Cilj škole je da obezbedi detaljno planiran program obrazovanja, prilagođen ličnim potrebama svakog učenika i jako akademsko obrazovanje koje će im pomoći da se istaknu u okviru sopstvenih mogućnosti i interesovanja, dok u isto vreme imaju aktivno učešće i u sportovima, umetnosti i aktivnostima posvećenim zajednici.

Škola se nalazi u mirnom i pejzažnom, rezidencijalnom delu Beograda. Škola poseduje prostrane i svetle učionice i labaratoriju za prirodne nauke napravljenu u skladu sa visokim Cambridge strandardima.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost