Privatni fakulteti Beograd

Filter
Akademija umetnosti Beograd

1. Akademija umetnosti Beograd

Prvi privatni fakultet umetnosti: Akademija umetnosti u Beogradu već gotovo tri decenije uživa ugled akreditovane visokoškolske ustanove koja svoje studente...
  • (0)

7. Fakultet savremenih umetnosti FSU

Fakultet savremenih umetnosti – FSU prvi je privatni fakultet scenskih i primenjenih umetnosti u regionu, sa tradicijom dugom više od 20 godina.
  • (0)

Privatni fakulteti Beograd

Veoma često se vodi polemika da li je bolje studirati na privatnom ili državnom fakultetu, i budući studenti su često u dilemi koje studije odabrati. Ne postoji jasna granica i precizan odgovor na pitanje da li je bolje studirati na državnim ili privatnim fakultetima, već podela treba biti na dobre i loše. Svakako, obrazovanje koje nude privatni fakulteti ni po čemu ne zaostaje za obrazovanjem na državnim fakultetitma, pa studenti pre svega treba da odaberu studije prema svojim željama i potrebama, kao i mogućnostima i izazovima koje imaju. Često izbor fakulteta zavisi i od smera i specijalnog usavršavanja koje nude mnogi privatni fakulteti. Pitanje koje se postavlja je i cena studija, međutim kod mnogih privatnih fakulteta u cenu su najčešće uključene i knjige, tako da troškovi školarine i ne moraju mnogo da se razlikuju kada je reč o privatnim fakultetima. Često raspolažu savremenijim nastavnim sredstvima i novom tehnologijom, pa su tako privatni fakulteti uglavnom moderniji. Posvećenost svakom studentu, kontakt sa profesorima i asistentima utiču na lakše obavljanje konsultacija, jednostavniju komunikaciju i na taj način omogućavaju veću prolaznost na ispitima, pa ih je lakše završiti u roku. Pred Vama je spisak svih privatnih fakulteta, sa korisnim linkovima i brojevima telefona.

Niste pronašli firmu koju ste tražili?

Upis novih objekata na PlanPlus je uvek dobrodošao.