Agencija za selidbe Smart Move

Maršala Tita 8 
11060 Beograd (Palilula) 
M: 062 242 282

Radno vreme

Ponedeljak Mo
00:00-24:00
Utorak Tu
00:00-24:00
Sreda We
00:00-24:00
Četvrtak Th
00:00-24:00
Petak Fr
00:00-24:00
Subota Sa
00:00-24:00
Nedelja Su
00:00-24:00

Kategorije

Preselite se brzo i pametno, izaberite najpovoljniju agenciju za selidbe u gradu, Smart Move. Bilo da Vam je potrebna selidba stambenih i poslovnih prostora, u zemlji ili inostranstvu, naše stručno i profesionalno osoblje, kao i moderna vozila stoje Vam na raspolaganju 24 časa dnevno. Takođe, vršimo kombi i kamionski transport robe.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, najpovoljnija agencija za selidbe Smart Move nudi Vam profesionalnu i efikasnu uslugu selidbe koja je prilagođena Vašim željama, potrebama i zahtevima. Naš vozni park čine moderna i specijalno opremljena vozila čime obezbeđujemo da Vaše stvari budu maksimalno zaštićene i sigurne tokom transporta.

Domen naših usluga obuhvata:

  • najjeftinije selidbe u Beogradu
  • selidbe Srbija
  • selidbe inostranstvo
  • kombi prevoz Beograd
  • kamionski transport

Ono po čemu se agencija Smart Move izdvaja su najpovoljnije selidbe u Beogradu, Srbiji i inostranstvu. Pre same selidbe, naš tim profesionalaca izvršiće demontažu i montažu nameštaja Vašeg nameštaja, brzo i bez oštećenja. U zavisnosti od količine stvari možete izabrati selidbe kombijem ili selidbe kamionom.

Pored stambenog prostora, agencija Smart Move nudi i povoljne selidbe poslovnih prostora. Kako bi Vaše stvari u savršenom stanju stigle na novu adresu, pažljivo ćemo pripremiti, spakovati i zaštititi sve stvari i nameštaj. Takođe, osposobljeni smo za kamionski i kombi transport svih vrsta robe, tako da zahtevima naših klijenata možemo da izađemo u susret profesionalno i odgovorno.

Agencija Smart Move obavlja usluge selidbe i transporta robe u inostranstvo. Međunarodne selidbe obavljamo u skladu sa Vašim potrebama i u najkraćem mogućem roku, uz vozila novije generacije i po najpovoljnijim cenama.

Profesionalna i odgovorna usluga, ljubaznost i efikasnost našeg tima, kao i najpovoljnije selidbe u Beogradu, preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Pozovite nas i postanite jedan od mnogobrojnih zadovoljnih klijenata.

Efikasne i povoljne selidbe Beograd
Kombi i kamionski prevoz svih vrsta robe

Radno vreme: 00-24h

Za sve dodatne infromacije možete nas kontaktirati putem e-maila ili sajta:
E-mail: office@beogradskeselidbe.com
Sajt: www.beogradselidbe.com

Agencija Smart Move - jeftine selidbe Beograd, Srbija i inostranstvo!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost