• Agencija za selidbe Selidbe Beograd

  5 1
  1 recenzija
  5
  5
  Super agencija za selidbe u Beogradu.
  Nikodima Milaša 1/A 
  11120 Beograd (Palilula) 
  M: 069/3333‑378

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  00:00-24:00
  Utorak Tu
  00:00-24:00
  Sreda We
  00:00-24:00
  Četvrtak Th
  00:00-24:00
  Petak Fr
  00:00-24:00
  Subota Sa
  00:00-24:00
  Nedelja Su
  00:00-24:00

  Kategorije

  Transport robe

  Transport robe je tu imajući u vidu da pratimo trendove na domaćem tržištu, rastuće potrebe i želje naših korisnika, prbleme sa kojima se današnji čove susreće, u našu ponudu uvrstili smo i raznovrsne usluge prevoza i transporta robe, bilo koje vrste i na bilo koju lokaciju. Ukoliko želite da organizujete prevoz svog nameštaja.

  Selidba stanova stambenog prostora

  Selidba stanova je naša uža specijalnost. Već duži niz godina trudimo se da svim našim klijentima pružimo kvalitetnu uslugu za selidbu stana, bez obzira na udaljenost nove lokacije, vrstu i težinu stvari koje selite, bez obzira na sve veće gužve na ulicama, vremenske prilike ili rokove u kojima se selidba mora obaviti.

  Selidbe klavira prevoz pianina

  Selidbe klavira Beograd i prevoz pianina za sve umetničke duše, ljubitelje klasične muzike, vrhunske virtouze, koji su ujedno i vlasnici klavira ili pianina, organizujemo njihov transport i selidbe u Beogradu sa jedne lokacije na drugu, pažljivo i sigurno, a opet vrlo brzo i efikasno.

  Usluge selidbe Beograd

  Usluge selidbe koje naša firma ima u ponudi podrazumevaju sve moguće lokacije – usluga selidbe Beograd Srbija i inostranstvo. Ne postoje nikakva ograničenja a za uslugu koju ćete dobiti kod nas, klijenti imaju samo reči hvale, proverite zašto. Istraživanja su pokazala da u je selidba u životu treći po redu stres po svome intenzitetu.

  Montaža i demontaža nameštaja

  Kada govorimo o uslugama selidbe koje imamo u ponudi jednu od veoma bitnih stavki predstavlja montaža i demontaža nameštaja naših klijenata. Na ovaj deo posla obraćamo naročitu pažnju i nameštaj naših stranaka tretiramo kao svoj pa čak i više od toga. Prilikom nestručne demontaže ili montaže pojedinih delova nameštaja može doći do raznih neželjenih posledica.

  Selidbe cene prevoza i selidbe jeftino

  Naše cene za selidbu su najoptimalnije tako da su naše selidbe jeftine u odnosu na druge, zato što po svakom segmentu dajemo najpovoljniju ponudu. Uz mogućnost izbora načina selidbe ide i mogućnost dogovora kada je u pitanju cena selidbe kao i način plaćanja.

  Kamionski prevoz transport robe selidbe kamionom

  Kamionski prevoz u Beogradu i uopšte selidbe kamionom predstavljaju veoma popularan vid transporta robe prilikom selidbi. U našoj ponudi nudimo usluge prevoza kamionima bilo da je u pitanju kamionski prevoz i transport robe ili selidba za grad Beograd ili neki drugi grad u Srbiji.

  Kombi prevoz selidbe kombijem

  Vršimo kombi prevoz i selidbe kombijem u Beogradu po veoma pristupačnim cenama. Vozila kojima obavljamo transport robe, stvari i nameštaja prilikom selidbe u Beogradu i širom Srbije su kvalitetna i pouzdana i samim tim možete biti bezbrižni kada je bezbednost vaših stvari u pitanju.

  Agencija za selidbe Beograd Srbija

  Naša agencija za selidbe Beograd radi posao selidbe već dugi niz godina i nudi usluge selidbe u Beogradu Srbiji i inostranstvu. Dva najvažnija pravila na kojima posluje naša agencija su kvalitet usluga selidbe koju pružamo kao i profesionalnost i upravo ovi principi su bili najbolja preporuka mnogim klijentima.

  Recenzije (1)

  Želite li da dodate Vašu recenziju?

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost