• Advokatska kancelarija Simović

  Bulevar Mihajla Pupina 10/Ž  
  11070 Beograd (Novi Beograd) 
  T: 069/2082‑800
  M: 011/2142‑329

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  09:00-20:00
  Utorak Tu
  09:00-20:00
  Sreda We
  09:00-20:00
  Četvrtak Th
  09:00-20:00
  Petak Fr
  09:00-20:00
  Subota Sa
  09:00-15:00
  Nedelja Su
  ne radi

  Advokatska kancelarija Simović već 30 godina pruža sve vrste pravnih usluga iz svih oblasti prava, kako fizičkim, tako i pravnim licima.

  Moto naše kancelarije je „vreme je novac, te u skaldu sa tim nastojimo da sve poverene poslove završimo u kratkom roku.

  Tokom višegodišnjeg rada najviše iskustva stekli smo u zastupanju klijenata u krivičnim, prekršajnim, parničnim, vanparničnim i izvršnim postupcima.

  Kancelarija je specijalizovana između ostalog i za rešavanje pravnih pitanja iz porodičnog prava - advokati za razvod braka, izdržavanje, sastavljanje bračnih ugovora, zaštita od nasilja u porodici, kao i reševanje imovinskopravnih problema u vezi podele bračne tekovine, razvragnuća suvlasničke zajednice, utvrđivanja prava na imovinu u parnicama proisteklim iz ostavinskih postupaka ili iz nerešenih imovinskopravnih odnosa.

  Takođe smo specijalizovani za izradu ugovora o prometu nekretnina, kao i proveri i pribavljanju potrebne dokumentacije za sačinjavanje istih, kao i rešavanje složenih postupaka upisa nepokretnosti u katastar, te sačinjavanje svih drugih vrsta ugovora: ugovor o poklonu; ugovor o doživotnom izdržavanju; predbračni ugovor, ugovor o zajmu; ugovor o zakupu...

  Dugi niz godina uspešno zastupamo klijente u postupku raspravljanja zaostavštine, sastavljaja testamenta i raspolaganje imovinom za života.

  Posebno smo se bavili tužbama za naknadu štete, tužbama za sve vrste potraživanja na ime dugovanja fizičkih ili pravnih lica.

  Ovo je samo deo pravnih usluga koje pružamo klijentima, a za koje smo se specijalizovali u proteklih 30 godina bavljenja advokaturom, kako kao advokati u Beogradu i Srbiji tako i u zemljama regiona Crna Gora; Bosna i Hercegovina i Hrvatska.

  Takođe zastupamo mnoge naše građane koje žive u državama EU, Amerike i Australije putem i u okviru specijlanog punomoćja.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost