Wagen International - prodaja auto delova i motornih ulja

Dragoljuba Milovanovića Bene 78-84 
34000 Kragujevac 
T: 034/377‑727

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-19:00
Utorak Tu
08:00-19:00
Sreda We
08:00-19:00
Četvrtak Th
08:00-19:00
Petak Fr
08:00-19:00
Subota Sa
08:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Firma Wagen International dominira tržištem preko 15 godina, a svoj uspeh smo stekli distribucijom, uvozom i reeksportom auto delova za mnoge tipove automobila. Jedan smo od vodećih distributera auto delova u zemlji. Kompanija je nastala još 1998. godine sa osnovama u prodavnici auto delova „Auto Laki“. Glavne poslovne delatnosti kojima se kompanija bavi su maloprodaja, veleprodaja i uvoz auto delova.

Tradicionalno podižimo svoje poslovanje na viši nivo, zbog čega se uvek trudimo da svoje dobavljače biramo isključivo po kvalitetu. Zbog toga smo i među vodećim distributerima već više od 15 godina. Wagen International će Vam uvek nuditi sigurnost i bezbednost u vožnji pomoću auto delova kupljenih kod nas. U našoj ponudi možete naći auto delove koji dolaze iz inostranih kompanija koje imaju višedecenijsko iskustvo u proizvodnji, ali i blisko sarađujemo sa proizvođačima automobila. Tehnologiju proizvodnje smo uskladili sa vrhunskim kvalitetom.

Glavna stvar kojoj teži naša kompanija je ekspanzija. Iako smo dugo na tržištu i predstavljamo bitan faktor, mi i dalje želimo da otvaramo nove prodavnice i distributivne centre. Takvi se otvaraju i dalje, a jedan od njih se nalazi i u Kragujevcu. Iz Kragujevca se snabdevaju klijenti i servisi koji se nalaze u blizini i to firminim vozilima, ali i kurirskim službama.

Primamljivim cenama i kvalitetom naših usluga – uvek težimo da izađemo u susret svojim klijentima. 6 dana u nedelji naši radnici brinu o satisfakciji klijenata i uvek želimo da odmah nabavimo ono što ste naručili. Posedujemo i Microsoft Dynamics NAV, b2b program, a on omogućava kompaniji da prati sve statistike, podatke o trendovima, ali i o nivoima aktivnosti. Tu je i Wagen web shop, online prodavnica, koja je dostupna 24/7. Tako je omogućena dostupnost auto delova, pa je i naručivanje i dostava mnogo brža. Godine 2010. smo pokrenuli projekat tehničke podrške serviserima i klijentima. Dodatne aktivnosti za stratešku orijentaciju:

  • tehnički treninzi
  • servisni i promotivni materijal
  • kompleti specijalnih alata
  • tehnički info i online servis
  • prodajne i promotivne akcije

Vodimo se isključivo kvalitetom i težimo da auto delovi koje nudimo budu na najvišem nivou.

U Kragujevcu se nalazimo na adresi Dragoljuba Milovanovića Bene 78-84. Kontakt telefon je 034/377-727. Dostupni smo od 8 do 19h radnim danima, a od 8 do 14h subotom.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost