Wagen International - prodaja auto delova i motornih ulja

4 1
1 recenzija
4
5
veliki asotirman robe ranznih proizvodjaca.korektne cene
Bulevar oslobođenja 57 
32000 Čačak 
T: 032/377‑057, 377‑058, 377‑059

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-19:00
Utorak Tu
08:00-19:00
Sreda We
08:00-19:00
Četvrtak Th
08:00-19:00
Petak Fr
08:00-19:00
Subota Sa
08:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Wagen International dominira tržištem već više od 15 godina. Bavimo se reeksportom, distribucijom i uvozom auto delova. Kompanija je osnovana 1998. godine sa bazom u prodavnici auto delova „Auto Laki“. Glavne poslovne delatnosti su uvoz, maloprodaja i veleprodaja auto delova za većinu vrsta automobila.

Potrošni materijal koji se nalazi u našoj bogatoj ponudi nije samo za automobile, nego i za motocikle. Uvek težimo da odaberemo dobavljača na osnovu kvaliteta, a iz toga razloga smo i među vodećima na tržištu tako dug niz godina. Želimo klijentima da pružimo sigurnost i trajnost u vožnji. Naša ponuda takođe sadrži i auto delove inostranih proizvođača koji poseduju višedecenijsko iskustvo u proizvodnji auto delova, a koji ujedno i blisko sarađuju sa proizvođačima automobila. Inovativna rešenja spajaju sa vrhunskim kvalitetom i tehnologijom proizvodnje.

Sve vreme nam je na umu širenje, iako smo dugo prisutni na tržištu auto delova, ne nameravamo da stanemo sa širenjem svog poslovanja. Imamo nekoliko ispostava i distributivnih centara van Beograda, kao što je to na primer Čačak. Odavde se vrši distribucija za krajeve koji su bliži Čačku, a ona se radi vozilima firme ili kurirskim službama.

Primamljive cene spajamo sa visokim kvalitetom, kao i izlaženjem u susret željama klijenata. Naši zaposleni 6 dana u nedelji brinu o zadovoljstvu klijenata, i uvek teže tome da auo delovi stignu na vreme na željenu lokaciju. Imamo i Microsoft Dynamics NAV, b2b program, koji meri statistiku aktivnosti kao i trendova. U sklopu kompanije je i Wagen web shop, koji radi 24/7 i omogućava bržu i efikasniju narudžbinu i dostavu auto delova. Jedan deo godišnje zarade okrećemo i ka usavršavanju stručnog kadra, kao i za poboljšavanje logistike. 2010. su počeli da sprovode program tehničke podrške serviserima i klijentima. Neke aktivnosti sprovode kako bi podigli nivo tehničke osposobljenosti:

  • tehnički treninzi
  • tehnički info, info brošure i online servisi
  • servisni materijal kao i promo materijal
  • kompleti specijalnih alata
  • prodajne i promo akcije

Wagen International nalazi se na adresi Bulevar oslobođenja 57, Čačak.

Recenzije (1)

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost