• VipHouse računari, računarska oprema i tehnika

  Palmotićeva 7 
  11108 Beograd (Stari Grad) 
  T: 011/334‑9415

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  09:00-20:00
  Utorak Tu
  09:00-20:00
  Sreda We
  09:00-20:00
  Četvrtak Th
  09:00-20:00
  Petak Fr
  09:00-20:00
  Subota Sa
  09:00-15:00
  Nedelja Su
  ne radi

  Kategorije

  Viphouse d.o.o. je kompanija koja ima tradiciju dugu više od 12 godina. Od osnivanja, davne 2007. godine Viphouse je fokusiran na razvoju kvalitetne računarske opreme, uz maksimalnu posvećenost potrebama kupaca i korisnika, razvoj dugoročnog poverenja i međusobnu uspešne saradnje.

  Kako su informacione tehnologije danas jedna od prioritetnih oblasti rada i funkcionisanja svih delatnosti, jasno je da je kvalitetna, moderna i inovativna računarska oprema neophodna, a naše stručno, motivisano i ljubazno osoblje tu je da ispuni svaku potrebu korisnika. Prodaja računara, računarskih komponenti i periferija, servera i mobilnih telefona, televizijskih uređaja, fotoaparata i kućne zabave daje veliku pokrivenost poslovnih i privatnih potreba naših korisnika.

  Računari i računarska oprema

  Fokusiranost Viphouse d.o.o. na razvoj računara, mreže i opreme manifestuje se kroz obiman asortiman proizvoda u ovoj oblasti. Široku ponudu u oblasti računara i opreme čine:

  • monitori,
  • tastature,
  • miševi za računare,
  • hard disk za laptop i desktop računare,
  • štampači,
  • kamere,
  • memorije i
  • mnogo toga drugog.

  Zastupljen je veliki broj brendova vrhunskih proizvođača, među kojima su: Asus, Samsusng, Intel, Dell, Lenovo, Hisense i više desetina drugih. Visokokvalifikovani zaposleni na raspolaganju su za svako pitanje, nedoumicu ili rešenje problema u radu informacionih tehnologija.

  Široka paleta drugih proizvoda i usluga

  Prodaja računara je jedna od prioritetnih oblasti Viphouse, ali tu je i niz dodatnih proizvoda i usluga. Velika ponuda kamera, fotoaparata, uređaja za kućnu zabavu, mobilnih telefona, kućnih aparata deo je bogatog asortimana naše kompanije. Tu je i niz usluga u oblasti tehnike i generalno informacionih tehnologija, kao što je razvoj mreže, rad sa softverskim programima i serverima, popravke za hard disk i mnogo toga drugog.

  Viphouse d.o.o. u svojoj ponudi ima čak 100 različitih proizvođača, koje svakodnevno možete pronaći na dve lokacije u Beogradu – Stari grad i Zvezdara. Takođe, za sva pitanja, sugestije i saradnju dostupni su brojevi telefona, imejl adrese i uvek nasmejano i ljubazno osoblje.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost