• VipHouse računari, računarska oprema i tehnika

  Žička 23 
  11118 Beograd (Vračar) 
  T: 011/403‑2927

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  09:00-18:00
  Utorak Tu
  09:00-18:00
  Sreda We
  09:00-18:00
  Četvrtak Th
  09:00-18:00
  Petak Fr
  09:00-18:00
  Subota Sa
  09:00-15:00
  Nedelja Su
  ne radi

  Kategorije

  Osnovan 2007. godine, Viphouse d.o.o. bavi se prometom računara, računarske opreme, mobilnih telefona i različitih aparata i uređaja u oblasti tehnike i tehnologije. Kao vrhunski poznavalac sfere informacionih tehnologija, Viphouse d.o.o. godinama predstavlja kvalitetnog, inovativnog i savremenog saradnika mnogim fizičkim i pravnim licima – posebno malim i srednjim preduzećima.

  Kroz ostvarenu uspešnu saradnju sa 100 proizvođača, razvoj više od 10 kategorija proizvoda i nenadmašnu kvalifikovanost zaposlenih, Viphouse se vodi visokim nivoom kvaliteta usluga, obimnom ponudom uz najniže cene i maksimalnim poštovanjem potreba korisnika i kupaca.

  Asortiman proizvoda

  Viphouse ima široku paletu proizvoda, a prodaja računara, računarske opreme i telefona je prioritet.

  • Monitori,
  • desktop, laptop i tablet računari,
  • kućišta za računar,
  • tastatura,
  • kamere,
  • procesori,
  • hard diskovi i
  • mnogo drugih računarskih elemenata

  Prodaja računara važna je oblast u kojoj se omogućava dugoročna saradnja u pogledu održavanja softverskih programa i samih računara, što je takođe važan deo kvalitetnih Viphouse usluga na našem tržištu. Veliki broj proizvođača mobilnih i pametnih telefona može se pronaći u dve prodavnice, kao i kućnih aparata i uređaja za zabavu. Tu su i usluge razvoja internet mreže, povezivanja, održavanja programa i mnogo toga drugog.

  Proizvođači i brendovi

  Viphouse d.o.o. uživa veliko poverenje kompanija u našoj zemlji kada je u pitanju prodaja računara i opreme, ali i različite usluge u oblasti informacionih tehnologija. Postojanje saradnje sa 100 proizvođača duži niz godina govori da je Viphouse ozbiljan, posvećen i odličan poslovni saradnik. Svestrana i kontinuirana briga o potrebama kupaca i korisnika čini da svaka saradnja sa Viphouse ima dugoročne tendencije i mogućnost stalnog usavršavanja i ostvarivanja odličnih cena i popusta, uz kvalitet proizvoda i usluga koji je na najvišem nivou.

  Kvalifikovanost, stručnost i ljubaznost osoblja značajan je element korporativne politike poslovanja Viphouse. U dve radnje u Beogradu mogu se dobiti sve neophodne informacije, saveti i dati sugestije. Takođe, na našoj internet stranici dostupni su i brojevi telefona, kao i imejl adrese za sve što je kupcima i korisnicima potrebno u vezi sa informacionim tehnologijama.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost