Veterinarska ambulanta Vet Centar

Pančićeva 10 
11000 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/262‑5566
M: 064/111‑6636

Veterinarska ambulanta Vet Centar u svom radu ima samo jedan cilj, a to je dug, veseo i udoban život naših ljubimaca. Zato veoma posvećeno i detaljno pristupamo, pre svega, pravovremenoj i tačnoj dijagnozi, jer smatramo da ona predstavlja ključ za pravilno i uspešno lečenje.

U Vet Centru smo svesni da je lečenje mnogo više od davanja injekcija. Svakom zdravstvenom problemu pristupamo krajnje pažljivo, uz detaljan pregled i razgovor sa vlasnikom. U našoj ambulanti mogu se obaviti specijalne dijagnostičke procedure, uz tačno i precizno tumačenje dobijenih nalaza sa ciljem izbora pravilne terapije.

Hirurški program ambulante obuhvata širok spektar usluga. Korišćenjem savremene inhalacione anestezije i monitoringa imamo mogućnost uspešnog i pravovremenog tretiranja hirurških bolesti ljubimaca, čak i u slučajevima starijih životinja.

Izuzetnu pažnju i vreme poklanjamo razgovoru u cilju informisanja vlasnika o prirodi oboljenja ljubimca i mogućnostima kućne nege i prevencije.

Najvažniji su znanje i veština, a posvećenost i etika našem poslu daju pravi smisao.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost