Veterinarska ambulanta Vet Centar

Pančićeva 10 
11000 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/262‑5566
M: 064/111‑6636

Osnovni princip našeg rada proističe iz činjenice da samo pravovremeno postavljena i tačna dijagnoza, koje je osnova pravilnog i svrsishodnog lečenja, vodi ka ostvarenju našeg zajedničkog cilja, a to je srećan, udoban i dug živod naših ljubimaca.

Lečenje naših ljubimaca nije samo davanje injekcija. Naša ambulanta neguje krajnje pažljiv pristup svakom zdravstvenom problemu. Detaljan pregled i razgovor sa vlasnikom prva su karika na putu ka pravoj dijagnozi. Neophodne specijalne dijagnostičke procedure se bez odlaganja se obavljaju u našoj ambulanti. Dobijene rezultate umemo da na valjani način interpretiramo i iskoristimo u cilju izbora pravilne terapije.

Veoma sadržajan hirurški program, uz primenu savremene inhalacione anestezije i monitoringa, omogućava pravovremeno i uspešno tretiranje hirurških bolesti, čak i kod jako starih ljubimaca.

Smatramo da je neophodno svakog vlasnika uputiti u prirodu postojećeg oboljenja, kao i u mogućnosti kućne nege i prevencije, i u tom smislu ćete uvek imati našu pažnju i vreme.

Najvažnije su znanje i veština, a posvećenost i etika našem poslu daju pravi smisao.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost