UNIQA osiguranje

Bulevar Milutina Milankovića 134/G 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/2024‑100

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-20:00
Utorak Tu
08:00-20:00
Sreda We
08:00-20:00
Četvrtak Th
08:00-20:00
Petak Fr
08:00-20:00
Subota Sa
09:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

UNIQA u Srbiji. UNIQAtna priča

UNIQA Group Austria je vodeća osiguravajuća grupacija na austrijskom tržištu i jedna od najvećih u Evropi. Iako pod imenom UNIQA posluje više od 10 godina, poslovanje naše grupe se uspešno sprovodi već dugih 150 godina. UNIQA je aktivna u svim područjima osiguranja. Kao kompanija s jakom internacionalnom orijentacijom, svesna je prednosti i prilika koje nudi tržište srednje Evrope. Trenutno je, kao većinski ili delimični vlasnik, prisutna na 20 tržišta Evrope.

UNIQA zapošljava preko 22,000 saradnika i ekskluzivnih partnera, koji su širom Evrope zaključili više od 17,5 miliona polisa. UNIQA je prema „Shareholder Performance indeksu“ konsalting kuće MERCER OLIVER WYMAN najjače osiguranje u Evropi po povratku investicija. Matična kompanija UNIQA Versicherungen AG se kotira na primarnom tržištu bečke berze.

Na svim tržištima UNIQA je sinonim za pouzdanost, visok kvalitet usluge, pošten odnos prema osiguranicima i savremene programe osiguranja.

Od svog dolaska na srpsko tržište, pre nešto više od šest godina, UNIQA beleži konstantan rast, zahvaljujući svom međunarodnom iskustvu i stabilnom poslovanju na svim tržištima Evrope i Srbije. O tome govori i podatak da se svrstava među prvih pet vodećih osiguravajućh kompanija u Srbiji i da je tokom svih proteklih šest godina kompanija koja beleži najveći rast među vodećim osiguravajućim društivima. Istovremeno ukupna investicija koju je UNIQA imala u Srbiji prevazilazi 50 miliona evra.

Svojim proizvodima svih vrsta osiguranja, primerenim i dostupnim svakom građaninu Srbije garantuje visok kvalitet i najbolju uslugu. Za prvih šest godina poslovanja u Srbiji, UNIQA je zadobila poverenje kod više od 1,2 miliona klijenata. Tome je svakako doprinela činjenica da je već petu godinu za redom UNIQA broj 1. u rešavanju šteta od autoodgovornosti.

UNIQA je i dobitnik prestižne nagrade World Finance, kojim je proglašena za najbolje osiguravajuće društvo u 2012 godini i Srbiji.

UNIQA broji 775 zaposlenih koje čine visoko profesionalni, stručni i posvećeni članovi tima. Poslovanje naše kompanije se odvija u 32 filijale širom Srbije.

U proteklih pet godina implementirano je više od 20 novih proizvoda osiguranja, a uvođenjem MedUNIQA dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja potpuno je kompletirana lepeza proizvoda osiguranja.

UNIQA je lider na polju inovacija u želji da klijentima ponudi najbolji mogući servis koga čine:

MeteoUNIQA - Ekskluzivan i jedinstven servis: besplatno SMS upozorenje na elementarne nepogode;

UNIQA WebShop - On line kupovina proizvoda putnog osiguranja i osiguranja domaćinstva;

My service centre - Mobilna kancelarija dostupna na svakom mestu;

Pomoć na putu - 24 sata pomoći na putu u Srbiji i inostranstvu;

MedUNIQA i UNIQA Kontakt centar - 24 časa dnevno uz osiguranike;

UNIQA Vital klub - korisnicima MedUNIQA dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja pruža brojne pogodnosti i popuste u fitnes klubovima, spa centrima, besplatne savete nutricionista i stručnjaka za fitnes sa jednim ciljem, a to je očuvanje i unapređenje zdravlja.

Promoter UNIQA osiguranja je, od njenog osnivanja u Srbiji, 2006. godine, Aleksandar - Saša Đordević, proslavljeni srpski košarkaš.

UNIQA je i lider društvene odgovornosti. Tokom proteklih šest godina UNIQA je podržala veliki broj kulturnih i sportskih manifestacija, kao i projekata društvene odgovornosti starajući se da pomoć stigne tamo gde je najpotrebnija.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost