Turbo Servis - prodaja i servis turbokompresora, viskoventilatora i pumpi za vodu

Partizanske vode 10 
11030 Beograd (Čukarica) 
T: 011/2507‑444
F: 011/2500‑350

Turbo servis je među vodećim na tržištu u servisu i prodaji auto delova kao što su to turbokompresori, pumpe za vodu i viskoventilatori. Poslujemo i na regionalnom tržištu auto delova. Kompanija, pored navedenih auto delova, ima u ponudi i hladnjake, termostate, klima kompresore, interkulere i mnoge druge auto delove koji služe za klimatizaciju i hlađenje.

Po sistemu menadžmenta kvaliteta ISO 9001-2000 održavamo svoju poziciju lidera na tržištu, stalno usavršavajući svoj kadar, primenjujući savremenu tehnologiju, a uz pomoć znanja iz menadžmenta i taktika merketing principa širimo svoje distributivne mreže.

Veliki broj korisnika naših usluga, kao i preko 20 godina poslovanja sa preko 45 zaposlenih u firmi govori u korist profesionalnosti ove kompanije. Svoj kvalitet dokazujemo i pomoću zastupništva vodećih svetskih proizvođača viskoventilatora i turbokompresora – BorgWarner-KKK, Garrett, Schwitzer, Holset, BehrHella.

Zbog kvaliteta pruženih usluga zadržavamo jedno od vodećih mesta u prodaji i proizvodnji auto delova, a taj kvalitet se, takođe, usavršava i dalje. Kompanija vodi računa o svojim zaposlenima, poboljšava njihovu bezbednost, radi obuke stručnog kadra, a samim tim raste i broj zadovoljnih kupaca auto delova.

Poslovanje Turbo servisa dokazuju brojne nagrade i priznanja. Imamo priznanje Privredne komore Srbije, kao i priznanje Regionalne privredne komore koje se tiče razvoja privrede Zlatiborskog kraja, a takođe i više priznanja domaćih dobavljača, kao neko ko poštuje sve standarde u svim poljima poslovanja.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost