Toyota Centar Beograd

Zrenjaninski put 26 
11210 Beograd (Palilula) 
T: 011/3316‑340
M: 060/0213‑000

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-18:00
Utorak Tu
08:00-18:00
Sreda We
08:00-18:00
Četvrtak Th
08:00-18:00
Petak Fr
08:00-18:00
Subota Sa
09:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Kompanija Toyota Centar Beograd je najveći prodavac novih Toyota vozila u Srbiji i jedini maloprodajni salon automobila u Srbiji osnovan direktno od strane Toyota Tsusho korporacije iz Japana. Toyota Centar Beograd u potpunosti posluje u skladu sa najvišim poslovnim standardima Toyote.

Kompanija počinje sa radom 2004. godine. Bavi se prodajom novih Toyota vozila, kao i otkupom vozila u programu ’staro za novo’ i prodajom proverenih korišćenih vozila. Toyota Centar Beograd pruža usluge servisiranja i održavanja kao i limarsko-lakirerske usluge u skladu sa najvišim servisnim standardima Toyote.

Toyota Centar Beograd prodaje oko 40% svih Toyota vozila prodatih u Srbiji.

Toyota Centar Beograd svoje poslovanje i aktivnosti zasniva na 5 ključnih načela Toyote, a u skladu sa japanskom korporativnom kulturom i vrednostima:

1. Kaizen: Konstantno unapređenje poslovnih procesa, pošto nijedan proces nikada ne može biti savršen. Kaizen pristup podstiče inovativno razmišljanje i promoviše stalno učenje.

2. Genchi Genbutsu: Koristeći Genchi Genbutsu princip polaziti od izvora problema kako bi doneli ispravne odluke. Izgradnja konsenzusa u odlučivanju i ostvarenje ciljeva kroz najbrži i najbolji mogući način i time biti uspešniji.

3. Timski rad: Toyota stimuliše i podržava lični i timski razvoj zaposlenih, pruža mogućnost usavršavanja svakome čime podiže učinak tima.

4. Izazov: Formiranje dugoročne vizije idući u susret izazovima hrabro i kreativno s ciljem ostvarenja snova. Stvaranje vrednosti kroz izradu i isporuku proizvoda i usluga, s temeljnim donošenjem odluka.

5. Poštovanje: Ulaganje napora da se razumemomo s drugima uz dužno poštovanje, dajući sve od sebe da izgradimo međusobno poverenje.

Naša posvećenost zadovoljstvu kupaca potvrđena je četiri godine dobijanjem evropske Ichiban nagrade koju Toyota dodeljuje za izuzetna dostignuća na polju zadovoljstva kupaca.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost