Hoteli za gume Beograd

Auto servis Adam

1. Auto servis Adam

Auto servis Adam ima tradiciju dugu 36 godina. Nalazi se na dve lokacije u Zemunu i specijalizovan je za prodaju pneumatika, vulkanizerske usluge, ispravljanje...
  • (1)

Hoteli za gume Beograd

Nemate dovoljno mesta niti uslova za odlaganje vansezonskih guma? Nikakav problem! Hoteli za gume Vam nude, po veoma povoljnim cenama, sezonsko skladištenje i čuvanje automobilskih guma po svim svetskim standardima. Umanjite rizik od oštećenja pneumatika usled neadekvatnog skladištenja kada nisu u upotrebi - odložite ih na čuvanje u hotelima za gume gde će u suvim i zamračenim prostorijama, na adekvatnoj temperaturi, uredno sortirane i obeležene, dočekati odgovarajuću sezonu i na taj način služiti Vas mnogo duže.

Najčešće postavljana pitanja

  • Koliko košta čuvanje vansezonskih guma?
  • Čuvanje zimskih ili letnjih guma van sezone najčešće košta između 100 i 150 dinara po gumi.
  • Kako se pravilno skladište gume?
  • Način odlaganja guma zavisi od toga da li ih skladišite zajedno sa felnama ili bez njih. Ako skladištite gume sa felnama naslažite ih horizontalno jednu na drugu. Ukoliko ih skladištite bez felni poređajte ih uspravno jednu uz drugu, kao što stoje i u radnji. Imajte u vidu da je gume potrebno čuvati na tamnom i hladnom mestu. Takođe, poželjno je gume očistiti i oprati pre skladištenja.
Niste pronašli firmu koju ste tražili?

Upis novih objekata na PlanPlus je uvek dobrodošao.