• The English Book

  Sajmište 29 
  11070 Beograd (Novi Beograd) 
  T: 011/3131‑044
  M: 065/3131‑044

  Kategorije

  Osnovana u Beogradu krajem prošlog veka, kao prvo strano predstavništvo nakon ukidanja sankcija Srbiji, kompanija The English Book imala je za cilj ne samo da upozna naše tržište sa bogatstvom produkcije Oxford University Press-a, a kasnije i Macmillan Education-a, već i da obezbedi njenu lakšu dostupnost. Do tada u Srbiji nisu mogli da se nabave u slobodnoj prodaji udžbenici ovog izdavača za učenje engleskog jezika. Škole stranih jezika, kako privatne tako i one pri narodnim univerzitetima, nabavljale su mali broj naslova u ograničenom broju, uglavnom za svoje polaznike, preko Slovenije. Na naručene udžbenike se čekalo i po više meseci.

  Ova dva izdavača spadaju među u svetu najpoznatije izdavače udžbenika za učenje engleskog jezika, kako onih za najmlađe bez čitanja i pisanja, tako i onih za polaganje najviših nivoa međunarodno priznatih ispita FCE, CAE, PCE, TOEFL, IELTS.

  Knjige za decu, romani velikana svetske književnosti, knjige od opšteg interesovanja, ali i stručna i naučna literatura pisani na engleskom jeziku mogu se naći u našim knjižarama.

  Naša ideja vodilja je od samog osnivanja bila da je za korisnike naših usluga najvažnije da u što kraćem roku i na najjednostavniji način mogu da dođu do literature koja im je potrebna. Tako je i dan danas.

  Pratili smo razvoj komunikacionih tehnologija kako bismo, zahvaljujući njihovim prednostima, što brže i efikasnije zadovoljavali zahteve naših korisnika.

  U početku našeg poslovanja spiskove potrebnih knjiga, audio i video kaseta i ostalog didaktičkog materijala korisnici su nam slali poštom, faksom, diktirali telefonom... Zatim su sledile porudžbine preko elektronske pošte i SMS.

  Danas, ulaskom u treću deceniju postojanja, The English Book vam omogućava i online prodaju.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost