• The English Book

  Sajmište 29 
  11070 Beograd (Novi Beograd) 
  T: 011/3131‑044
  M: 065/3131‑044

  Kategorije

  Kompanija The English Book osnovana je sa ciljem da kupcima na tržištu Srbije ponudi, do tada teško dostupna, izdanja britanskih izdavačkih kuća Oxford University Press i Macmillan Education, vodećih izdavača udžbenika za učenje engleskog jezika u svetu. Među udžbenicima ovih izdavača nalaze se izdanja namenjena kako najmlađima i onima koji tek počinju sa učenjem jezika, tako i izdanja namenjena pripremama za polaganje međunarodno priznatih ispita FCE, CAE, TOEFL, PCE, IELTS.

  Na početku poslovanja komunikacija sa kupcima odvijala se uglavnom putem telefona, pošte ili faksa, kada su nam oni diktirali spiskove potrebnih knjiga i materijala. Danas je ovaj proces umnogome unapređen i olakšan uvođenjem opcije online kupovine za sve naše kupce. Sve knjige i izdanja iz naše ponude možete pronaći na našem sajtu i sa nekoliko klikova obaviti kupovinu.

  The English Book posluje na dve lokacije, u Beogradu u Nikšiću. U našim knjižarama možete pronaći udžbenike za učenje engleskog jezika, ali i svetske bestselere, knjige od opšteg interesovanja, kao i različitu stručnu i naučnu literaturu na engleskom jeziku. Naš osnovni cilj do danas je ostao isti, da našim kupcima omogućimo da na najbrži i najlakši način dođu do literature i udžbenika koji su im potrebni.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost