Štamparija Simbol print

27. marta 27 
11120 Beograd (Palilula) 
T: 011/3224‑972, 3348‑440
M: 065/3224‑972

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-17:00
Utorak Tu
09:00-17:00
Sreda We
09:00-17:00
Četvrtak Th
09:00-17:00
Petak Fr
09:00-17:00
Subota Sa
09:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Štamparija Simbol osnovana je 1974. godine i na početku poslovanja naša delatnost bila je sito štampa, kao i firmopisačke usluge. Kasnije u toku poslovanja, firma je proširila svoje kapacitete, pa su se tako na spisku usluga koje nudimo našle usluge ofset štampe i doradnih procesa, a vremenom je Simbol postao štamparija specijalizovana za izradu vizit karti i reklamnog materijala koji se dobija procesom sito, ofset, tampon i digitalne štampe. Izbor reklamnog materijala koji nudimo izuzetno je bogat i u našoj ponudi mogu se naći gotovo sve vrste štampanog materijala.

Na našem sajtu www.simbol.rs nalazi se širok izbor predefinisanih podloga za vizit karte, prilagođenih različitim delatnostima, štampani materijal iz naše ponude, kao i informacije koje su tu da Vam pomognu prilikom izbora. Ukoliko nijedna od ponuđenih opcija ne odgovara Vašim potrebama, imate mogućnost slanja gotove pripreme za izradu, o čemu ćete takođe naći uputstva na našem sajtu.

Štamparija Simbol vrši štampu na gotovo svim vrstama materijala, a tehnike koje koristimo obuhvataju sito, ofset i tampon štampu, digitalnu štampu, UV lak, izradu ID kartica, kao i doradne procese u koje spadaju savijanje, numeracija, klemovanje, ricovanje, perforacija, plastifikacija, štancovanje itd. Ukratko, sve što je vezano za štampu možete obaviti kod nas.

Sito štampa se koristi za štampanje na privescima, olovkama, upaljačima, rokovnicima, kao i za izradu nalepnica na pvc foliji, a ovom tehnikom možemo izraditi vizit karte na onim vrstama papira na kojima nije moguće štampanje bilo kojom drugom tehnikom.

Ofset štampa naročito je pogodna kada se radi o štampi velikih tiraža, jer tada njena isplativost najbolje dolazi do izražaja. Ofset štampu karakteriše visoka rezolucija, a koristi se za jednostranu ili obostranu štampu na papirima i kartonima gramature od 80-350 g/m2.

Tampon štampa je najbolji izbor kada želimo kvalitetan otisak prilikom štampanja na reklamnim upaljačima, privescima i olovkama. Kada je digitalna štampa u pitanju, njena prednost dolazi do izražaja pri štampi malog broja otisaka solidnog kvaliteta na papiru gramature od 80-300 g/m2.

UV lak
UV lak koristi se kod ukrašavanja vizit karti, fascikli, ambalaže, kataloga i sl. Koristeći tehniku sito štampe, UV lak se nanosi na željeni materijal, nakon čega prolazi proces sušenja pod UV lampama. U roku od svega par sekundi lak se u potpunosti stvrdne i fiksira.

ID KARTICE
Štamparija Simbol vrši izradu kolor ID kartica visoke rezolucije na plastici profesionalnog kvaliteta debljine 0,76 mm. Ove kartice nude široke mogućnosti izrade i upotrebe, moguća je štampa sa jedne ili sa obe strane kartice, personalizacija ili postavljanje greb polja na kartici. Osim za identifikaciju, mogu se koristiti i kao VIP kartice, gift kartice ili kartice za popuste, a zbog mogućnosti štampe u zlatnoj ili srebrnoj boji na različitim plastičnim podlogama, deluju veoma luksuzno.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost