Štamparija Simbol print

27. marta 27 
11120 Beograd (Palilula) 
T: 011/3224‑972, 3348‑440
M: 065/3224‑972

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-17:00
Utorak Tu
09:00-17:00
Sreda We
09:00-17:00
Četvrtak Th
09:00-17:00
Petak Fr
09:00-17:00
Subota Sa
09:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Štamparija Simbol osnovana još davne 1974. godine. Prvobitno se bavila sito štampom i pružanjem firmopisačkih usluga, da bi od 1999. godine počela proširivati svoje kapacitete i u smeru ofset štampe kao i doradnih procesa u štampi. Tokom godina postali smo štamparija koja je postala sinonim za vizit karte, za koje smo usko specijalizovani, kao i za široku paletu reklamnog materijala koji uključuje procese sito, tampon, ofset i digitalne štampe. Tako se u našem proizvodnom programu mogu naći gotovo sve vrste štampanog materijala koji Vam mogu zatrebati da bi ste se na najbolji način predstavili Vašim klijentima i unapredili ili olakšali vaše poslovanje.

Da bismo izradu vizit karti i ostalog štampanog materijala učinili što lakšim i pristupačnijim, napravili smo sajt www.simbol.rs koji će Vam pružiti dovoljno informacija koje će Vam pomoći da odlučite šta Vam iz naše ponude najviše odgovara. Naime, da bi sve bilo što je moguće jednostavnije pripremili smo veliki broj predefinisanih podloga za vizit karte koje pokrivaju veliki broj delatnosti. Ukoliko ne želite da koristite nijednu od ponuđenih uvek Vam je na raspolaganju opcija da nam pošaljete gotovu pripremu za čiju izradu smo takođe ostavili detaljna uputstva.

Moguće je štampati na najrazličitijim materijalima u više tehnika štampe koje posedujemo u sopstvenom proizvodnom pogonu. Obuhvatili smo kompletnu ofset, sito i tampon štampu, UV lak, izradu ID kartica, digitalnu štampu kao i doradne procese koji podrazumevaju savijanje, klamovanje, numeraciju, perforaciju, ricovanje, štancovanje, plastifikaciju..., a sve to u cilju kako bi smo vam omogućili da sve sto zahtevate mozete obaviti na jednom mestu - kod nas.

Sito štampom Vam možemo izraditi vizit karte na posebnim vrstama papira na kojima je inače nemoguće štampati bilo kojom drugom tehnikom štampe. Sito štampa se koristi takođe za izradu nalepnica na pvc foliji, štampu na upaljačima, olovkama, privescima, rokovnicima i drugoj reklamnoj galanteriji.

Ofset štampa se koristi za jednostranu ili obostranu štampu na papirima, polukartonima i kartonima gramature od 80-350 gr/m2. Karakteriše je visoka rezolucija štampe i izuzetna pogodnost pri štampi velikih tiraža pri čemu isplativost ove tehnike dolazi do izražaja.

Tampon štampa se prvenstveno koristi za dobijanje kvalitetnog otiska pri štampi na reklamnim olovkama, upaljačima i privescima. Digitalna štampa je pre svega u našoj delatnosti interesantna onima koji žele za kratko vreme dobiti mali broj otisaka pristojnog kvaliteta na papirima gramature od 80-300 gr/m2.

UV lak
UV lak se na ciljni materijal nanosi tehnikom sito štampe, nakon čega lak mora proći proces sušenja pod izuzetno snažnim UV lampama koje utiču da se lak potpuno stvrdne i fiksira za svega 1-2 sekunde dajući impresivan efekat sjaja i reljefnosti. Upotrebljiv je za dodatno ukrašavanje vizit karti, kataloga, fascikli, ambalaže...

ID KARTICE
Doprinesite ozbiljnosti u izgradnji Vašeg korporativnog identiteta. Na veoma pristupačan i brz način smo u mogućnosti da Vam ponudimo kolor ID kartice u visokoj rezoluciji na plastici profesionalnog kvaliteta debljine 0,76 mm. Moguća je jednostrana ili obostrana štampa, kao i mogućnost štampe zlatnom, srebrnom bojom na različitim podlogama (crna, srebrna, zlatna plastika). Takođe, nudimo mogućnost presonalizacije, i postavljanje greb polja na kartici (scratch off). Osim primene kao identifikacionih kartica iste se mogu koristiti kao VIP karte, kartice za popuste, gift kartice ili čak luksuzne vizit kartice.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost