Spy agent - špijunska oprema

Kružni put voždovački 123 
11000 Beograd (Voždovac) 
T: 066/9444‑441
M: 065/444‑8685

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-21:00
Utorak Tu
09:00-21:00
Sreda We
09:00-21:00
Četvrtak Th
09:00-21:00
Petak Fr
09:00-21:00
Subota Sa
09:00-18:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Kompanija Spy agent prisutna je na tržištu Srbije već duže od 10 godina. Firma Spy agent bavi se distribucijom najkvalitetnijih proizvoda iz oblasti bezbednosti ljudi i špijunaže. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor špijunske opreme po najpovoljnijim cenama.

O kompaniji Spy agent

Spy agent predstavlja sigurno i provereno mesto za kupovinu, jer vršimo prodaju isključivo novih i testiranih uređaja, a kupcima nudimo mogućnost isprobavanja špijunske opreme na licu mesta. U pitanju je špijunska oprema najnovije generacije. U našoj ponudi nalaze se prisluškivači, špijunske kamere, bubice, ometači, uređaji za GPS praćenje, snimači razgovora, detektori prislušnih uređaja i bubica... Svi uređaji prošli su kontrolu kvaliteta prema tačno utvrđenoj proceduri i test tehničke ispravnosti i kvaliteta koji moraju da zadovolje.

Koja špijunska oprema postoji

Prisluškivači su kategorija koja je najtraženija. U zavisnosti od modela, ovi uređaji mogu da obezbede slušanje u realnom vremenu bez ograničenja u dometu, možete čuti šta se dešava u Vašem stanu sa bilo koje tačke na planeti. Ono što ih odlikuje jeste odličan kvalitet zvuka i velika pouzdanost u radu.

Takođe su veoma tražene špijunske kamere koje Vam omogućavaju različite nivoe kontrole radnog ili životnog prostora, kontrola bebisiterki, kontrola zaposlenih.

Ukoliko želite da zaštitite Vaš auto od krađe ili neovlašćenog korišćenja ili da jednostavno pratite gde se nalazi Vaše vozilo u svakom trenutku, pravo rešenje su GPS lokatori. GPS praćenje visokokvalitetnim uređajima u realnom vremenu bez pretplate, mesečne naknade ili bilo čega sličnog.

Trudimo se da se u našem asortimanu uvek nađe najnovija generacija špijunske opreme. Tehnički smo obrazovani, te od nas uvek možete dobiti realne tehničke podatke o uređaju koji Vas interesuje kao i preporuku prema Vašim potrebama. Uz svaki proizvod dobija se garancija, uz detaljno uputstvo o korišćenju proizvoda.

Uvek nas možete posetiti uz obavezno zakazivanje najmanje sat vremena ranije, kako bismo svakome obezbedili potpuni mir i našu potpunu pažnju. Nalazimo se na Voždovcu, na adresi Kružni put voždovački 123, a takođe nudimo mogućnost slanja robe putem kurirskih službi.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost