• SpyTech - špijunska oprema

  Bulevar Arsenija Čarnojevića 114 
  11070 Beograd (Novi Beograd) 
  M: 064/0501‑007

  Kategorije

  SpyTech predstavlja brend kompanije Alfa Sistem Plus d.o.o. i bavi se distribucijom najkvalitetnijih proizvoda iz oblasti bezbednosti i špijunaže. Kompanija je smeštena na Novom Beogradu u blizini Kombak Arene i ima dobru povezanost sa ostalim delovima grada. Svoje usluge pruža već jednu deceniju. Predstvalja jedinu registrovanu kompaniju na ovim prostorima koja se bavi distribucijom špijunske opreme.

  Od kamera do špijunskih softvera


  Špijunska oprema deli se u nekoliko kategorija i u ponudi se mogu naći između ostalog: špijunske kamere, špijunksi softer, bubice i prisluškivači, ometači i detektori, GPS tracker, kao i oprema i softveri za bezbednost. Prilikom izbora adekvatne špijunske opreme shodno Vašim zahtevima, pomoći će Vam stručni tim, a privatnost je 100% zagarantovana. Svakom zahtevu se pristupa profesionalno i predano.

  Pored prodaje vrhunske špijunske opreme, SpyTech nudi i usluge iznajmljivanja opreme, servisne usluge, uslugu montaže sigurnosnih i šijunsih kamera i prateće opreme. Možete ih angažovati za lociranje i otkrivanje drugih prislušnih uređaja u objektima i vozilima. Nude i usluge deinstaliranja špijunskih softvera u mobilne uređaje i računare. Pružaju tehničku podršku i savete za upotrebu špijunske opreme i softvere.

  Iznajmljivanje i servis špijunske opreme


  Kada je reč o iznajmljivanju možete iznajmiti špijun bube i špijunske bubice, prisluškivače, špijunske mikro kamere. Ove kamere pored špijuniranja mogu da služe i za video nadzor. Pored ovog tipa kamere u ponudi SpyTech-a, možete naći i druge vrste poput kamera koje se mogu postaviti u stanu, kamera za noćno snimanje ili kamera za lov. Pored pomenutih kamera i prisluškivača deo njihovog proizvodnog programa čine špijunski foto aparat, endoskop. Prisluškivači i snimači razgovora danas su neizostavni deo špijunske opreme i spadaju u popularnije špijunske uređaje.

  Svi proizvodi su najnovije generacije i mogu se nabaviti po pristupačnim cenama. Svaki proizvod prolazi rigoroznu kontrolu kvaliteta. Uz svaki proizvod dobija se garancija, uz detaljno upustvo o korišćenju proizvoda.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost