Predškolska ustanova Mali istraživači

Petra Kočića 16/A 
11080 Beograd (Zemun) 
M: 069/2105‑464

Radno vreme

Ponedeljak Mo
07:00-18:00
Utorak Tu
07:00-18:00
Sreda We
07:00-18:00
Četvrtak Th
07:00-18:00
Petak Fr
07:00-18:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Vrtić Mali istraživači nalazi se na granici Novog Beograda i Zemuna, nadomak Zemunskog parka i Keja oslobođenja, u modernom stambenom kompleksu "Zelena avenija". U savršeno uređenom prostoru, udaljenom od gradske buke, obezbeđeno je prisustvo domarske službe 24h, video nadzor, kao i fizičko obezbeđenje.


Vrtić otvara vrata svim mališanima koji žele da odrastaju u maštovito uređenom ambijentu. Kombinujući najbolje sadržaje iz raznih vaspitno-obrazovnih programa, vrtić Mali istraživači nastoji da deci obezbedi kvalitetan intelektualni, emotivni i kreativni razvoj. Istovremeno, trudimo se da ne zanemarimo igru kao jednu od najvažnijih aktivnosti za decu predškolskog uzrasta.


Naš tim čine stručno osposobljeni vaspitači sa dugogodišnjim iskustvom u radu, koji su maksimalno posvećeni svakom pojedinačnom detetu. Kroz aktivnu igru, koji iziskuje misaone i radne napore, deca imaju priliku da razviju sva svoja čula, izgrade samopoštovanje i razviju osećaj tolerancije prema drugoj deci.


Vaspitno-obrazovne aktivnosti u vrtiću Mali istraživači odvijaju se kroz igru i metodološki rad organizovan po oblastima u raznim centrima interesovanja:


Centar za razvoj govora - ovde su zastupljene aktivnosti kao što su gluma, slušanje i pričanje priča, govorne igre, usvajanje recitacija, bogaćenje rečnika, pravilan govor, kao i učenje stranog jezika.


Manipulativni centar - namenjen je razvoju fine i krupne motorike kod dece primenom različitog didaktičkog materijala, kocki i konstruktora.


Centar uloga - kroz različite uloge iz svakodnevnog života u porodici, prodavnici, saobraćaju, igrajući se frizera, doktora, učiteljice, policajca, razvija se i podstiče socijalizacija kod dece.


Centar umetnosti - različite sekcije, kao što su muzička i likovna, omogućavaju deci razvoj kreativnosti, sluha, ritma, pevanja i plesa.


Naučno-istraživački centar - učestvujući u eksperimentima prilagođenim uzrastu, naši mali istraživači imaju priliku da dobiju odgovore na mnoga pitanja: kako nastaje kiša, kako raste biljka, kako se pravi sapun i još mnogo štošta.


Centar za fizičku kuluru - uz mnoštvo rekvizita i stručno osoblje, u ovom centru deci je omogućen pravilan rast i razvoj. Akcenat je stavljen na pravilno držanje, vežbe kičmenog stuba i stopala, kao i razvoj mišića. Mališani će se upoznati sa različitim sportovima u skladu sa svojim uzrastom i mogućnostima.


Centar za upoznavanje sveta koji nas okružuje - kroz bogat didaktički materijal i literaturu deca se upoznaju sa biljkama, životinjama, prirodom, kosmosom, našom planetom, istorijom i kulturom.


Centar za razvoj matematičkih pojmova - u matematičkom centru mališani kroz igru upoznaju početne matematičke pojmove, kao što su broj, skup, osnove geometrije, mere i merenje, razvijaju logičko mišljenje i orijentaciju u prostoru.


U vrtiću Mali istraživači posebnu pažnju pridajemo adaptaciji dece na novu sredinu, ljude i drugare. Kroz konstantnu interakciju sa roditeljima, nastojimo da deci maksimalno olakšamo odvajanje od porodice i prilagođavanje novim uslovima života.


Vrtić Mali istraživači nudi celodnevni boravak dece za uzrast:

  • jaslice
  • vrtićka grupa
  • predškolski program.


Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: https://www.facebook.com/vrticmaliistrazivaci/
Instagram: https://www.instagram.com/vrticmaliistrazivaci/

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost