Pet shop, vet apoteka, pet zoo i akvarijumi Pet Spot

Obrenovački put 3 
11000 Beograd (Čukarica) 
M: 063/291‑722

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-21:00
Utorak Tu
09:00-21:00
Sreda We
09:00-21:00
Četvrtak Th
09:00-21:00
Petak Fr
09:00-21:00
Subota Sa
09:00-21:00
Nedelja Su
09:00-21:00

Moderan život sa kućnim ljubimcem zahteva i adekvatnu podršku i mogućnost izbora.

Zato je u novembru 2019. godine otvoren prvi Pet Spot supermarket, inspirisan potrebom tržišta za celovitom ponudom i kompletnim, uvek raspoloživim asortimanima kvalitetnih i proverenih svetskih brendova za kućne životinje, na oduševljenje ljubimaca i njihovih vlasnika.

Pet Spot je dizajniran kao dinamičan i savremen poslovni sistem za uvoz, distribuciju i maloprodaju širokog spektra proizvoda u kategoriji hrane, nege, opreme, medicinske hrane i lekova za sve vrste kućnih ljubimaca i podržan je profesionalnom uslugom stručnog i kvalitetno obučenog tima, koji je u potpunosti posvećen kupcima i njihovim ljubimcima.

Tako je sada, po prvi put na našem tržištu, na preko 1000 m2 dostupan kompletan izbor najvećih svetskih brendova u superpremium, premium i economy kategoriji, sa izuzetno snabdevenom veterinarskom apotekom i dežurnim veterinarom, bogato opremljenim pet-zoom sa raznovrsnim pticama i malim životinjama i velikim akvarijumom sa preko 100 vrsta ribica.

Ovako atraktivna Pet Spot ponuda podržana je konstantnim promotivnim aktivnostima i konkurentnim cenama.

Pet Spot supermarket se nalazi u pet friendly prodajnom centru Mega Maxi pored Ade Ciganlije, sa praktičnim prilazom iz svih delova grada, velikim besplatnim parkingom i svim potrebnim uslovima za uvek ugodnu i praktičnu kupovinu svih kategorija potrošača, uz mogućnost online kupovine.

Pet Spot primenjuje evropske standarde kvaliteta i fer poslovanja, a svojim kompanijskim vrednostima, pre svega, smatra sreću kućnih ljubimaca, bezbrižnost vlasnika, poštovanje zaposlenih i saradnika, oplemenjivanje društva i očuvanje okoline.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost