Online prodaja auto delova Silux

  • (5 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Recenzije

Zoran Golic
Zoran Golic

Druk lezaj Ford mondeo 2003 godiste 5brzina Adresa GOLIC ZORAN PETRA DRAPŠINA 36 21244 SAJKAS 0603093732

  • 27-04-2021
Staniša Stojisavljevic
Staniša Stojisavljevic

Sve proteklo u najboljem redu. Proizvod dobrog kvaliteta.

  • 07-08-2019
Zoran Miladinović
Zoran Miladinović

Koje preporuke, ovo nema nigd treči put naručujem deo preko njih i sva tri puta problem pogresan deo stiže. Sad sam naručio pumpu goriva Corsa c stiglo mi nešto peto neka dtiga pumpa goriva a naplaćena prava. Kada sam zvao rečeno je da je pogrešno postavljena slika i izvinjavaju se a zamislite ja čekam pare svoje sad da se smiluju 5 dana već. Auto stoji kod majstora ko če to da plati, niko se nije setio da pozove da kaže da je deo stigao nazad i da mi uplate pare... Pa ovo je i bezobrazluk i drskst IZBEGAVAJTE IH U ŠIROKOM LUKU...........VRATITE MI MOJE PARE AKO STE IOLE OZBILJNA FIRMA,,,,,

  • 03-07-2019
Matjaž Crni
Matjaž Crni

Proizvod je odličan. Za svaku pohvalu i velika preporuka od mene !!!!!

  • 22-06-2019
Bojan Mihajlović
Bojan Mihajlović

Pre svega, komunikacija nakon reklamacija veoma losa, nisam dobio odgovor par dana. Kad sam napokon dobio trazeni paket - kvalitet istog je los, metlice brisaca brisu kao da imam brisace od 2 godine, ostavljaju trag za sobom i skidaju vodu sa soferke. Bolje ciste stari Wurth-ovi brisaci od godinu dana a u pola cene. Toliko o 'Silux' kvalitetu.

  • 06-01-2019
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.