• Mobiliart LED rasveta i enterijeri

  Bulevar Mihajla Pupina 10/D 
  11070 Beograd (Novi Beograd) 
  T: 011/314‑8339
  M: 069/314‑8339

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  09:00-17:00
  Utorak Tu
  09:00-17:00
  Sreda We
  09:00-17:00
  Četvrtak Th
  09:00-17:00
  Petak Fr
  09:00-17:00
  Subota Sa
  ne radi
  Nedelja Su
  ne radi

  Mobiliart se sastoji od maloprodaja na nekoliko lokacija u Beogradu, kao i od internet prodavnice. Nudi veliki izbor led rasvete, za svaku prostoriju i za svaku namenu i ugođaj.

  Pored različitih vrtsa led proizvoda, nudi i elektromaterijal i led napajanja. Na sajtu internet prodavnice www.mobiliart.rs možete pročitati i kako da ukombinujete više različitih led proizvoda kako biste dobili rezultat koji želite, kao i razne informacije i savete kako da uklopite led osvetljenje i životni ili poslovni prostor. Mogu se kombinovati led trake i cevi, led paneli i visilice (lusteri), svetiljke za stepenice ili podne lampe kako bi se dobio željeni ugođaj i atmosfera.

  Ono što karakteriše led rasvetu jeste njena dugotrajnost, odnosno dugačak vek trajanja. Za razliku od obične sijalice koju morate da menjate na otprilike godinu dana, led rasveta toliko traje da je vrlo moguće da nećete morati ni da je menjate. Pored toga, vrlo su ekonomične, pa će se to odraziti i na vaš račun za struju.

  Iz široke ponude asortimana led rasvete izdvajamo neke od najtraženijih, a to su led sijalice i led paneli.

  Led sijalice

  Led sijalice se razlikuju po veličini, snazi i nameni. Njihova primena je široka, i u tome je njihova prednost. Svaku prostoriju mogu da učine posebnom, pa se tako mogu koristiti za spavaće, dnevne i dečije sobe. Zatim za trpezarije i kuhinje, kupatila, pa i za terase i bašte. Obratite pažnju na to da će vam u dnevnoj ili radnoj sobi biti potrebne sijalice veće snage, zbog jače svetlosti koja vam je neophodna. U spavaćoj sobi su dovoljne sijalice manje snage. Kad je reč o baštenskoj ili rasveti za kupatilo, led sijalice možete kombinovati sa led trakama i cevima, ili drugim proizvodima, i tako prostoru dati lični pečat i unikatnost.

  Led paneli

  Kod nas možete naći veliki izbor led panela i mini led panela, kao i pribor za montažu. Led paneli se odlikuju malom debljinom, odnosno elegantnošću. Ono što je njihova prednost jeste veliki ugao rasipanja svetlosti i ravnomerna osvetljenost. Ukoliko je u pitanju neka mračnija prostorija kojoj treba udahnuti život, led paneli su idealan izbor. Led paneli pružaju potpunu osvetljenje prostorije, bez dodatnih proizvoda, što nije slučaj sa drugim vrstama osvetljenja. Svoju upotrebu nalaze kod svih prostorija koje imaju spušteni plafon - maloprodajni objekti mešovite robe, apoteke, banke…

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost