• Mobiliart LED rasveta i enterijeri

  Kirovljeva 19 
  11030 Beograd (Čukarica) 
  T: 011/210‑3419

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  09:30-19:30
  Utorak Tu
  09:30-19:30
  Sreda We
  09:30-19:30
  Četvrtak Th
  09:30-19:30
  Petak Fr
  09:30-19:30
  Subota Sa
  09:00-16:00
  Nedelja Su
  ne radi

  Od nedavno je na Banovom Brdu otvoren još jedan Mobiliart salon koji nudi izbor kvalitetne led rasvete za lične i poslovne enterijere.

  Kompletna rasveta od led sijalica do pametne rasvete

  Svi Mobiliart saloni koncipirani su na taj način da se na jednom mestu može u potpunosti osmisliti i nabaviti rasveta za enterijere koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

  Pored širokog asortimana profesionalne i dekorativne led rasvete koja uključuje aktuelne odgovore na potrebe savremenih kupaca, u Mobiliart salonima dostupni su vam i obučeni prodavci koji će vam pomoći pri odabiru, ali i osmišljavanju enterijera koji planirate da osvetlite.

  V tac Beograd, Britop, Brilliant i ostali brendovi koje možete pronaći kod nas

  Drago nam je da možemo da se pohvalimo da smo najveći distributer renomiranog brenda V-tac u Srbiji. Posedujemo veliki lager proizvoda brenda V-tac Beograd koji se konstantno nadopunjuje, a prodavci u našim salonima su podrobno upoznati sa svim aspektima ovoga brenda, ukljujući i logistiku, garancije i tehničke podrške.

  Ovaj brend sastoji se od velike palete proizvoda led rasvete - od led sijalica, reflektora, panela, industrjske, ulične, dekorativne, ali i smart rasvete. Ono što posebno ističe V-tac proizvode osim proverenog kvaliteta, jeste i garancija od dve do pet godina.

  Pored brenda V-tac, sarađujemo i sa drugim priznatim brendovima iz sveta led rasvete: tu su pre svega Brilliant i Britop koji u svom asortimanu nude najrazličitije vrste proizvoda led rasvete jedinstvenog dizajna (od klasičnih do stilizovanih modela) koji se odlično uklapaju kako u lične, tako i u poslovne prostore, a kao najbezbedniju i dekorativnu dečiju rasvetu odabrali smo brend Dalber čiji proizvodi mogu da uvesele svaku dečiju sobu.

  Potražite nas i online

  Kompletnu ponudu možete pronaći i na našem sajtu - mobiliart.rs, a preporučujemo vam da obratite pažnju i na blog sekciju na sajtu u okviru koje redovno nudimo sveže savete i ideje za implementaciju led rasvete u savremenim enterijerima.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost