Klub knjižara Kreativni centar

Makedonska 30 
11103 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/4076‑189

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-21:00
Utorak Tu
09:00-21:00
Sreda We
09:00-21:00
Četvrtak Th
09:00-21:00
Petak Fr
09:00-21:00
Subota Sa
09:00-17:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Klub knjižara Kreativni centar prva je specijalizovana knjižara za decu i mlade u Beogradu. U njoj možete pronaći knjige i udžbenike izdavačke kuće Kreativni centar, knjige za decu i mlade ostalih izdavača, kao i bogatu ponudu školskog pribora i didaktičkog materijala za decu.

Nekoliko puta mesečno u ovoj knjižari održavaju se besplatni čitalački programi za decu različitih uzrasta – svi programi usmereni su ka podsticanju ljubavi prema čitanju kod dece i prepoznavanju knjižare kao mesta gde se, na kvalitetan i zanimljiv način, može provesti vreme.

Jednom mesečno u Klubu knjižari održavaju se i radionice Centra za psihološku edukaciju namenjene roditeljima, koji vodi Nevena Lovrinčević, psiholog i autorka mnogih priručnika namenjenih roditeljima.

Pored zanimljivih programa i stručnog osoblja, kupce u Klubu knjižari očekuju i česte prodajne akcije – svakog drugog vikenda, od petka do utorka, osam odabranih knjiga Kreativnog centra nalazi se na popustu od 50%,. Tokom radioničarskih programa nova izdanja su na promotivnim popustima, a svake godine u ponudi su i letnji i zimski knjigopaketići.

Prvom kupovinom u Klubu knjižari Kreativni centar ostvaruje se pravo na dobijanje članske kartice Kluba knjižare, na osnovu koje je moguće ostvariti članske pogodnosti: 15% popusta na kupovinu izdanja opšte produkcije, poklone pri svakoj kupovini, a za svaku kupovinu preko 1000 dinara dobija se pečat – za skupljenih pet pečata kupci dobijaju vaučer u vrednosti od 500 dinara za kupovnu u knjižari.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost