JP Gradsko stambeno - RJ Vračar

Njegoševa 84 
11000 Beograd (Vračar) 
T: 0800/200‑011, 011/364‑0251

Javno preduzeće Gradsko stambeno posluje na teritoriji deset beogradskih opština: Stari grad, Vračar, Zvezdara, Voždovac, Savski Venac, Čukarica, Palilula, Novi Beograd, Zemun i Rakovica. Bavimo se održavanjem zajedničkih prostorija, instalacija i uređaja u stambenim zgradama, kao deo komunalnog sistema Grada Beograda.

U sistemu održavanja preduzeća nalazi se preko 13.000 stambenih zgrada, a godišnje se obavi oko 140.000 intervencija.

Odluku o sklapanju ugovora o održavanju sa našim preduzećem donosi skupština stambene zajednice, saglasnošću vlasnika stanova i drugih posebnih delova zgrade.

Korisnički i pozivni centar preduzeća korisnicima su na raspolaganju 24h dnevno.

JP Gradsko stambeno obavlja različite hitne intervencije, kao i tekuće održavanje i čišćenje zgrada, radove po ponudi, investicione radove, a u spektar naših usluga spadaju i administrativni poslovi. Korisnicima nudimo mogućnost otplate investicionih radova u čak 60 mesečnih rata.

Društvenu odgovornost preduzeća potvrdili smo kroz brojne inicijative i stalne akcije. Postavili smo oko 300 rampi za osobe sa invaliditetom, ugradili ekološku LED rasvetu u više od 6.000 objekata, organizovali edukaciju učenika o kulturi stanovanja, koja je obuhvatila više od 25.000 đaka i nagradili preko 130 osnovnih škola.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost