JP Gradsko stambeno - RJ Savski venac

Brankova 15/A 
11000 Beograd (Savski Venac) 
T: 0800/200‑011, 011/395‑0366

Već 54 godine brinemo o zgradama u Beogradu.

Javno preduzeće Gradsko stambeno deo je komunalnog sistema Grada Beograda i bavi se održavanjem zajedničkih delova i prostorija stambenih zgrada, uređaja i instalacija koje se nalaze u sistemu održavanja, na području 10 gradskih opština (Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara). Godišnje izvedemo 140.000 intervencija, što je u proseku skoro 400 intervencija svakog dana.

U sistemu održavanja JP Gradsko stambeno nalazi se 13.656 zgrada.

Odluku o sklapanju ugovora o održavanju sa našim preduzećem donosi skupština stambene zajednice, saglašnošću vlasnika stanova i drugih posebnih delova zgrade.

Korisnicima su na usluzi korisnički centar, pozivni centar (24h) i deset radnih jedinica.

Naše usluge obuhvataju hitne intervencije i neodložne radove, tekuće održavanje, radove po ponudi, investicione radove, usluge čišćenja i administrativne usluge.

Stalno unapređujemo postojeće i uvodimo nove usluge, a jedini smo sistem u regionu koji za investicione radove omogućava korisnicima otplatu i do 60 mesečnih rata.

Našu društvenu odgovornost potvrđujemo brojnim inicijativama za dobrobit lokalne zajednice. Do sada smo postavili 300 rampi za osobe sa invaliditetom, u preko 6.000 zgrada ugradili smo ekološku LED rasvetu, edukovali smo više od 25.000 učenika o kulturi stanovanja i nagradili preko 130 osnovnih škola. Naše akcije su i dalje u toku.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost