ITAcademy

Cara Dušana 34 
11080 Beograd (Zemun) 
T: 011/4011‑200

Kategorije

ITAcademy: Škola za vašu uspešnu IT ili dizajn karijeru

Ako želite da savladate tražene veštine i steknete prestižne IT sertifikate koji će vam obezbediti uspešnu karijeru, razmislite o školovanju na ITAcademy.

Polaznici ove internacionalne ustanove već godinama sa lakoćom dolaze do odlično plaćenih programerskih, dizajnerskih i ostalih IT poslova.

Ono što ITAcademy izdvaja od ostalih škola u regionu, pored zvaničnih partnerstava sa međunarodnim organizacijama i najuglednijim svetskim IT kompanijama (Microsoft, Adobe, Apple i Oracle…), jeste intenzivan program koji polaznicima omogućava da za samo 12 meseci preuzmu veštine za koje su ranije bile potrebne dve do četiri godine.

Programi prilagođeni i početnicima i onima sa iskustvom

Bez obzira na to da li ste na početku karijere, razmišljate o prekvalifikaciji ili želite da unapredite svoja znanja, za upis na ITAcademy ne postoji definisan prag znanja. Svi programi namenjeni su i početnicima, ali i onima sa iskustvom u oblasti informacionih tehnologija.

ITAcademy je ovlašćena od Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i četiri vodeće IT kompanije da obučava polaznike po naprednom programu za računarske tehnologije i izdaje zvanične diplome i sertifikate priznate od strane 627 visokoškolskih institucija, kao i unutar kadrovskih službi regionalnih i svetskih preduzeća.

Školovanjem na ITAcademy možete usvojiti potrebna znanja koja će vas uvesti u neku od 6 najtraženijih IT oblasti: programiranje, administracija, dizajn i multimedija, 3D dizajn i CAD, IT poslovanje ili razvoj mobilnih aplikacija.

Najsavremenija Distance Learning platforma za školovanje iz celog sveta

Na ITAcademy se sa velikim uspehom koristi prvi i najsavremeniji sistem za učenje na daljinu u Srbiji, delo kompanije LINKgroup.

Jedinstvena ITAcademy Distance Learning platforma školuje polaznike iz preko 120 zemalja sveta i omogućava im da prate predavanja gde god da se nalaze i kad god to njima odgovara. Ova platforma kreirana je po standardima vodećih svetskih univerziteta, zbog čega znanje koje polaznici dobijaju na ovaj način ne zaostaje za onim koje stiču tradicionalnim putem – u učionicama.

Zahvaljujući ovoj platformi, koja je dostupna 24 sata dnevno, omogućeno vam je da kompletno školovanje završite gde god da se nalazite. Potreban vam je samo laptop ili računar.

Međunarodno priznati sertifikati za visoko plaćene poslove

Pored stručnih znanja, u toku školovanja na ITAcademy dobijate i punu podršku u izgradnji karijere, kao i mogućnost da svoje znanje primenite u praksi. Uz to, bonus kursevi, 100 sati u IT hubovima ili programi za lično i profesionalno usavršavanje koje dobijate besplatno na ITAcademy samo su neke od pogodnosti školovanja na ovoj internacionalnoj ustanovi.

Siguran dokaz vaše stručnosti i veliku prednost prilikom zapošljavanja predstavljaće sertifikati priznati širom sveta kao što su Cambridge, Oracle, Zend, Microsoft, Autodesk, Adobe i drugi, koje možete da steknete besplatno nakon uspešnog školovanja.

Uz praktična IT znanja, zvanični sertifikat i praktično iskustvo koje ćete steći za samo godinu dana školovanja, imaćete odlične šanse da započnete uspešnu karijeru u IT industriji.

Na vama je samo da izaberete program koji će vas pripremiti za uspešnu IT ili dizajn karijeru.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost