International School

Šumatovačka 45 
11118 Beograd (Vračar) 
T: 011/4011‑220

International School – stvarno drugačije Cambridge školovanje

International School je najmodernija Cambridge međunarodna škola u zemlji i regionu, u kojoj se nastava odvija isključivo na engleskom jeziku. Uz posvećene nastavnike, jedinstven obrazovni program i bogat izbor vannastavnih aktivnosti, ova internacionalna Cambridge gimnazija učenicima nudi interdiciplinaran pristup edukaciji koji se bazira na sticanju znanja i veština za 21. vek.

Ono što ovu školu čini drugačijom nije samo jedinstven pristup radu već i profesori modernih shvatanja, koji kroz mentorski rad učenicima razvijaju unutrašnju motivaciju i potrebu da se kroz nova saznanja usavršavaju. International School u svom radu prati i postavlja najnovije trendove u obrazovanju kroz primenu interaktivnih alata i pomagala i kao takva predstavlja pravi primer Future Ready škole.

U toku četvorogodišnjeg školovanja, učenici stiču dve svetski priznate diplome – ICE i AICE – koje predstavljaju jedinstvenu ulaznicu za najprestižnije svetske i domaće univerzitete širom sveta, ali i za poslove u vodećim svetskim kompanijama. Učenici International Schoola dobitnici su Cambridge Distinction priznanja za najbolje učenike na svetu i redovno osvajaju priznanja na domaćim i svetskim takmičenjima.

Učenicima je na raspolaganju širok spektar vannastavnih aktivnosti, klubova i radionica koji podstiču lični i akademski razvoj, razvijaju kompetencije deteta i osposobljavaju ga za dalji akademski i profesionalni napredak. Pored klubova i radionica, učenici kroz kreativne i interdisciplinarne časove i prestižne edukativne programe poput Međunarodne nagrade vojvode od Edinburga, programa „Učenik-tutor” i Programa karijernog savetovanja stiču idealnu podlogu za dalji razvoj i upoznaju se sa internacionalnim standardima u obrazovanju.

Kao Future Ready škola, u kojoj je kurikulum usklađen sa tehnološkim inovacijama u obrazovanju, International School učenicima nudi i učenje putem najmodernije Distance Learning platforme za učenje na daljinu, kao i putem Android i iOS mobilnih aplikacija. To je samo još jedan od razloga zbog kog je International School stvarno drugačija međunarodna škola.

International School smeštena je u samom srcu grada, na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save. Moderna zgrada je u potpunosti prilagođena edukativnim potrebama, učionice su opremljene najsavremenijim nastavnim sredstvima i interaktivnim tablama, a učenicima su na raspolaganju i Intelligent Classrooms, tj. pametne učionice, namenjene inovativnom i jedinstvenom procesu učenja.

Uz temeljan i kvalitetan pristup obrazovanju, učenici International Schoola stiču znanja i veštine za 21. vek, formiraju vrednosne stavove, unapređuju svoje jezičke, matematičke, naučne, umetničke, kulturne, tehničke i informatičke kompetencije i rastu zajedno sa profesorima.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost