Hit Auto - serviser Renault, Dacia i Nissan vozila

Prvoboraca 41 
11090 Beograd (Rakovica) 
T: 011/6341‑333

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-17:00
Utorak Tu
08:00-17:00
Sreda We
08:00-17:00
Četvrtak Th
08:00-17:00
Petak Fr
08:00-17:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

HIT AUTO je ovlašćeni prodavac i serviser Renault, Dacia i Nissan vozila. Kompanija je poslovanje započela 2001. godine, kao prodavac i uvoznik Dacia vozila, sa prodajom od preko 5000 automobila godišnje.

Danas je Hit Auto apsolutni lider na srpskom tržištu koji, pored prodaje, vrši i uslugu servisiranja i održavanja vozila, prodaju originalnih auto delova i opreme za Renault, Dacia i Nissan vozila, ugradnju plinskih uređaja, otkup vozila i prodaju polovnih vozila. Takođe, Hit Auto nudi i usluge osiguranja i tehničkog pregleda vozila, izdavanje registracionih nalepnica, kao i rent a car usluge.

U okviru auto salona nalazi se i ovlašćeni servis za Renault, Dacia i Nissan vozila u kome su zaposleni iskusni i obučeni majstori, osposobljeni da brzo dijagnostikuju i otklone svaku vrstu kvara na Vašem vozilu. Hit Auto servis opremljen je najsavremenijim uređajima i alatima renomiranih proizvođača, što nam omogućava da lako i brzo pristupimo rešavanju bilo kog problema na vozilu.

Pored lokacije na Starom sajmištu, HIT AUTO ima i ogranak na Vidikovcu, koji svim fizičkim i pravnim licima s manjim flotama nudi pogodnosti u vidu kartice lojalnosti uz popust na uslugu i rezervne delove. Između auto servisa na Vidikovcu i matične kuće postoji stalna i odlično razvijena komunikacija i saradnja.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost