Happy TV

  • (3 recenzije)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Kategorije

Adresa

U blizini
Parking
  • Ulično parkiranje:
    Zona 4 (plava) (100 m)
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Miroslav Zivojinovic
Miroslav Zivojinovic

Otkrio sam Najdanove Okrugone u Vranovu kod Smedereva Peglacu precnika 9 metara kod Pijaca kod Poste Cistacu precnika 7 metara kod Skole Banjacu precnika 5 metara kod raskrsnice kod Srojkovic Zlatka i Najdanov Bunar Docke precnika 1 metar i dubine 3 metara koji su RetroMagnet sto je utvrdio Fiza za Nobelovu Nagradu za Fiziku i strunama istiskuju bolesti iz svih celija tela odjednom pa Telo postaje Dragulj Pozitive i Ozdravlja zato saljite Ekipu da snimi ovaj Fenomen koji je visok 10 km i u obliku je Sampinjon pecurke pa saljite ekipu da snimi Reportazu o Epohalnom otkricu Misaone Reterjije zovite me na mobilni 064 227 09 32 Dragulj

  • 05-11-2020
Dragec Kovačević
Dragec Kovačević

Poštovani obraćam se ovoj tv kući sa jednim pitanjem: Dali bi i na koji način mogao biti postavljen na mesto admina grupe Parovi Reality Ahow? Radio bi od kuće besplatno 3 meseca i ako bi zadovoljio o svemu bi se dalje dogovorili. Imam dosta iskustva i znanja da konačno dovedemo red i mir u grupi. Hvala lepo, očekujem odgovor!

  • 17-08-2020
Aleksandra Nikolic
Aleksandra Nikolic

Dobro vece.Mir Boziji Hristos se rodi.Srecan Bozic. Ovde jedna gledateljka interesuje me hoce li biti Bingo izvlacenje veceras? :-)

  • 07-01-2019
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!