Arena sport TV

2 6
6 recenzija
Milentija Popovića 9 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/3535‑600

Kategorije

Recenzije (6)

Arena sport TV
4
5
Sasa Veselinovic
Odmorite ovog komentatora što je sudbinski vezan za fk Partizan (ne znam kako se zove a sumnjam da osim vas zaposlenih i njegovih ukućana bilo ko zna) od prenosa voljenog kluba jer se u malicioznim komentarima oseća duboka duševna bol zbog stanja u njegovom voljenom klubu toliko da je nama i žalosno i smešno a njemu će jadniku ozbiljno da se pogorša stanje.
Hvala.
Arena sport TV
1
5
Sinisa Marin
Vaš komentator reče da je opštepoznat utjecaj A. Fergusona na Ronaldov razvoj i da ovaj bez toga ne bi bio igrač kakvog znamo. Ronaldo je u MU došao već potpuno formiran iako je imao samo 18 godina. Na prijateljskoj utakmici kao igrač Sportinga je 'pojeo' odbranu Mu, tako da su njegove žrtve u avionu tražile od ser Aleksa da ga dovede. Tekma je bila na Eurosportu i ja sam je gledao. U životu nisam vidio da tako mlad igrač igra tako superiorno. Što se tiče trenera, Fransisko Hento je rekao da ga je vodilo pet trenera i da je sa svom petoricom bio prvak Španije i prvak Evrope. Treneri mogu da dorađuju igrače sredine terena i odbrane, ali slobodni napadači tipa Ronalda, Mesija, Maradone, Krojfa, Romarija i sl. se rađaju, a ne prave.
Arena sport TV
1
5
Stasy Janakovski
Zasto su u komentatori u prenosima NHL doigravanja promenjeni? Novi uopste nisu na nivou starih. Vratite nam Milosa Sakana... bez njega je dozivljaj completno unisten.
Hvala. Stasy, Makedonija
Arena sport TV
1
5
Dragan Svitlica
Ako je istina ovo što sam video za današnji TV program da prenosite utakmicu Bačka-Partizan na A4, verovatno znate da će svi oni koji budu gledali ovaj prenos moći da stanu u jedan autobus. Razočarenje !
Arena sport TV
1
5
Zlatan Rozajac
Gledam komentar u emisiji Sporni momenti. Čovek koji analizira je totalno pristrasan i pokušava ubediti kako se Pešić nije aktivirao. Pešić ide ka lopti prema miletiću odguruje ga i ćoravi analitičar kaže da se nije ativira. Reporteri su Vam do bola pristrasni i polu pismeni.
Arena sport TV
4
5
Nenad Kapulica
Da li ste razmisljali da prenosite seriju B Italija?

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite

Slični objekti

© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost