Arena sport TV

  • (7 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Kategorije

Recenzije

Marcika Budji
Marcika Budji

Poštovani u nadi da će te objaviti eventualno pratiti svetsko prvenstvo u kajaku i kanuu u koje se održava u Segedinu od 21.08. do 25.08.2019. a na kojem će se osvojiti ili ne kvote za letnje olimpijske igre u Japanu 2020 godine. Nadam se da će te naše momke i devojke podržati unapred zahvalan!!!!!!!!

  • 18-08-2019
Sasa Veselinovic
Sasa Veselinovic

Odmorite ovog komentatora što je sudbinski vezan za fk Partizan (ne znam kako se zove a sumnjam da osim vas zaposlenih i njegovih ukućana bilo ko zna) od prenosa voljenog kluba jer se u malicioznim komentarima oseća duboka duševna bol zbog stanja u njegovom voljenom klubu toliko da je nama i žalosno i smešno a njemu će jadniku ozbiljno da se pogorša stanje. Hvala.

  • 14-12-2018
Sinisa Marin
Sinisa Marin

Vaš komentator reče da je opštepoznat utjecaj A. Fergusona na Ronaldov razvoj i da ovaj bez toga ne bi bio igrač kakvog znamo. Ronaldo je u MU došao već potpuno formiran iako je imao samo 18 godina. Na prijateljskoj utakmici kao igrač Sportinga je 'pojeo' odbranu Mu, tako da su njegove žrtve u avionu tražile od ser Aleksa da ga dovede. Tekma je bila na Eurosportu i ja sam je gledao. U životu nisam vidio da tako mlad igrač igra tako superiorno. Što se tiče trenera, Fransisko Hento je rekao da ga je vodilo pet trenera i da je sa svom petoricom bio prvak Španije i prvak Evrope. Treneri mogu da dorađuju igrače sredine terena i odbrane, ali slobodni napadači tipa Ronalda, Mesija, Maradone, Krojfa, Romarija i sl. se rađaju, a ne prave.

  • 23-10-2018
Stasy Janakovski
Stasy Janakovski

Zasto su u komentatori u prenosima NHL doigravanja promenjeni? Novi uopste nisu na nivou starih. Vratite nam Milosa Sakana... bez njega je dozivljaj completno unisten. Hvala. Stasy, Makedonija

  • 28-04-2018
Dragan Svitlica
Dragan Svitlica

Ako je istina ovo što sam video za današnji TV program da prenosite utakmicu Bačka-Partizan na A4, verovatno znate da će svi oni koji budu gledali ovaj prenos moći da stanu u jedan autobus. Razočarenje !

  • 31-03-2018
Zlatan Rozajac
Zlatan Rozajac

Gledam komentar u emisiji Sporni momenti. Čovek koji analizira je totalno pristrasan i pokušava ubediti kako se Pešić nije aktivirao. Pešić ide ka lopti prema miletiću odguruje ga i ćoravi analitičar kaže da se nije ativira. Reporteri su Vam do bola pristrasni i polu pismeni.

  • 14-12-2017
Nenad Kapulica
Nenad Kapulica

Da li ste razmisljali da prenosite seriju B Italija?

  • 10-09-2017
Napiši recenziju

Ocena:

Pogrešni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.