Gas line - ugradnja auto gasa

  • (2 recenzije)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Kategorije

Adresa

U blizini
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Momcilo Petrusic
Momcilo Petrusic

Srdjan je rekao sve istinu. Ovo je sramota, isti problem sam imao,uzeli su masu benzinskih dizni, auto je bagovao, oni su negirali krivicu, pa su me slali kod mehanicara, mehanicar kaze sve uredu sa autom, senzor radilice, senzor beregaste, kablovi, bobine sve top, auto nece da upali zato sto je njihov majstoru, uzeo masu sa benzinskih dizni, i posle prpfesionalna 'ugradnja plina' svet-ne ici u ovaj servis...

  • 31-03-2021
Srdjan Nikolic
Srdjan Nikolic

UŽAS! Ni najgorem neprijatelju ne bih poželeo ovde da radi bilo šta! Negiranje garancije, pravljenje budalom, stalno šetanje između njih i automehaničara zbog njihovih grešaka i još gomila zamerki. Sami, zbog nestručnosti, unište benzinsku mapu, opropaste parametre i onda nas teraju da idemo kod mehaničara da platimo jer su oni zasrali stvar! NIKAD nemojte ovde doći...Meni, ta nepostojeća garancija ističe za 6 godina, ali nemam nameru nikad više da dovlačim auto u tu rupu.

  • 04-09-2020
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!