Frizerski salon Cut & Go

Ruzveltova 25 
11120 Beograd (Palilula) 
M: 064/4527‑526

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-21:00
Utorak Tu
08:00-21:00
Sreda We
08:00-21:00
Četvrtak Th
08:00-21:00
Petak Fr
08:00-21:00
Subota Sa
08:00-21:00
Nedelja Su
09:00-16:00

Kategorije

Saloni CUT ✂️ GO su počeli sa radom još 2003 i danas predstavljaju sistem od 19 savremenih frizerskih objekata, sa timovima profesionalaca koji su spremni da vas iznenade najnovijim frizurama! U ponudi imamo i zahtevnije frizerske usluge a u radu smo posvećeni postizanju najboljeg izgleda vaše kose koji odgovara vašoj ličnosti, karakteru i stilu. Besplatne su konsultacije u vezi kose sa našim majstorima frizure, zato dođite i pitajte ih ono što vas interesuje.

Frizerski saloni Cut & GO se nalaze u Beogradu (16) i Pančevu (3). Dugo planiramo unapređenje svih naših aktivnosti radi poboljšanja zadovoljstva naših klijenata. Uz već pozitivnu reputaciju i značajno iskustvo u struci, realno je da do 2025. postanemo lider u svojoj oblasti.

Znamo da je vaša kosa vaš lični potpis i da se svakodnevno morate osećati sjajno zbog nje. Uspeh našeg poslovanja je direktna posledica obraćanja pažnje na svaki detalj. Gledajući naše profesionalne frizerske usluge, cena kvalitetnog tretmana kose je pristupačna za svakoga.

Briga oko potreba naših klijenata je ono što ostaje u našem fokusu. Profesionalna procena vaše kose, od strane naših stručnjaka i frizera, odrediće vaše specifične potrebe oko kose. Bilo da se radi o profesionalnim tretmanima, prilagođenoj boji kose, običnom šišanju ili feniranju, naše ljubazno i iskusno osoblje uz dobre odluke uvek ostvaruje i dobre rezultate.

Frizerske usluge koje nudimo pokrivaju osobe svih stilova kose, nemirne ili sjajne, talasaste ili ravne, kratke i duge kose. Pružamo razne usluge kao što su pravljenje venčanih frizura, muško šišanje, dečje šišanje, klasično i modno šišanje kose i preoblikovanje, tehničko bojenje. Sve popularnija nadogradnja kose obavlja se u tri naša salona. Dođite da osetite porodičnu atmosferu, gde ulazite kao gost a odlazite kao stari prijatelj.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost