Frizerski salon Cut & Go

  • (1 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Opis

Saloni CUT ✂️ GO su počeli sa radom još 2003 i danas predstavljaju sistem od 32 savremena frizerska objekta, sa timovima profesionalaca koji su spremni da vas iznenade najnovijim frizurama! U ponudi imamo i zahtevnije frizerske usluge a u radu smo posvećeni postizanju najboljeg izgleda vaše kose koji odgovara vašoj ličnosti, karakteru i stilu. Besplatne su konsultacije u vezi kose sa našim majstorima frizure, zato dođite i pitajte ih ono što vas interesuje.

Prikaži još
Kategorije

Adresa

U blizini
Parking
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Harley Quinn
Harley Quinn

Pokušala sam da zakažem termin preko sredi.me. Tri dana sam čekala na potvrdu termina od strane salona, s tim što sam dan ranije čak kontaktirala podršku sredi.me da bih mogla da se organizujem ukoliko ne budu mogli da me prime. Dan ranije se ni njima nisu javili da bih ja, sat i 30 minuta prije termina ponovo kontaktirala podršku nakon čega sam dobila odgovor da je termin potvrdjen kao i mail da je rezervacija potvrdjena. Iz salona su me vratili i rekli da oni nisu potvrdili termin i da me ne mogu primiti u očigledno nepotvrđeno vrijeme. Neodgovornost s njihove strane. Neprihvatljivo u današnje vrijeme. Ukoliko ne možete da se organizujete, možete na vrijeme da se izjasnite.

  • 16-09-2023
Napiši recenziju

Ocena:

Galerija
Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!